23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

revan kusura bakma ama azerbaycan da üniversite okumakla türkiye de üniversite okumak çok çok farklı orda öğretmen olan biri yani orda öğretmenliği kazanmış biri bizim dersimize giriyordu ve bilgisi bizim kadar bile yoktu sen türkiye de olsan üni ye gideceğini mi sanıyon liseye anca gidebilirdin

Onu sen bilemezsin

- - - Ekleme - - -

Yees 7x24 Kanal D benim için :)

vay arkadaş :D yanlış anlama da kızmısın?[/QUOTE]

Evet de neden yanlş anliyim? :D

revan kusura bakma ama azerbaycan da üniversite okumakla türkiye de üniversite okumak çok çok farklı orda öğretmen olan biri yani orda öğretmenliği kazanmış biri bizim dersimize giriyordu ve bilgisi bizim kadar bile yoktu sen türkiye de olsan üni ye gideceğini mi sanıyon liseye anca gidebilirdin

O zaman bu da sana guzel bir cevap olsun takas: inan bana Gülhaneyi kazanmıştım, ama başka bi ulkede okumamak icin Bakuyu sectim. Sonucta calisinca da gezmek icin gelebilirim Turkiyeye. Yani uzun lafin kisasi evet benim icin Turkiyeye gitmek bi dusunce uzagimdaydi ama secmedim. Cok samimiyim

- - - Ekleme - - -

@takas bendem nefret etsen bile olayı çözmeden hiç bir zamankimin haklı oldugunu belirleme. Eski mesajlari okursan Ramazan gunu edilen icki hakretleri konusunda bile bama hak verirsin

O zaman bu da sana guzel bir cevap olsun takas: inan bana Gülhaneyi kazanmıştım, ama başka bi ulkede okumamak icin Bakuyu sectim. Sonucta calisinca da gezmek icin gelebilirim Turkiyeye. Yani uzun lafin kisasi evet benim icin Turkiyeye gitmek bi dusunce uzagimdaydi ama secmedim. Cok samimiyim

- - - Ekleme - - -

@takas bendem nefret etsen bile olayı çözmeden hiç bir zamankimin haklı oldugunu belirleme. Eski mesajlari okursan Ramazan gunu edilen icki hakretleri konusunda bile bama hak verirsin

gülhane ne :D

- - - Ekleme - - -

Onu sen bilemezsin

Evet de neden yanlş anliyim? :D[/QUOTE]

ne demek sen bilemezsin 16 yaşında üni mi okuyacak :d
tamam kızsan sorun yok :D

gülhane ne :D

- - - Ekleme - - -

Evet de neden yanlş anliyim? :D

tamam kızsan sorun yok :D[/QUOTE]

Gulhane Turkiyenin Askeri Tıp Akademisi. Ve yanlis bilmiyorsam tek Askeri Tıp Tahsili veren universite. 15 yasimda kazanmistim gecen yil 16 temmuzda. Ama sen simdi buna da inanmazsin kesin ama facede olan arkadaslar biliyor yaşımı, ayrica az once savundugun arkadasİn yok ortalarda son cevabimdan sonra. Hatasini anlamasi beni sevindirdi

@takas şimdi seninle eğitim hakkında tartışmaya girmicem :) Ama herkezin bilgisi kendine, Olmasam ne gibi bi sorun vr dı :) ?

1) KANALD: 4.62 , 2) SHOW: 2.98 , 3) FOX: 2.66Sultan Ve Kuzey Güney Yine Kanal D fark Fark Farrk :)

Gulhane Turkiyenin Askeri Tıp Akademisi. Ve yanlis bilmiyorsam tek Askeri Tıp Tahsili veren universite. 15 yasimda kazanmistim gecen yil 16 temmuzda. Ama sen simdi buna da inanmazsin kesin ama facede olan arkadaslar biliyor yaşımı, ayrica az once savundugun arkadasİn yok ortalarda son cevabimdan sonra. Hatasini anlamasi beni sevindirdi
[/QUOTE]

16 yaşında türkiye de lise 2 ye gidersin en fazla üniye falan gidemezsin liseyi askeri okulda okursun orası ayrı benim demek istediğim türkiye de üni okuyamazsın o yaşta anladın mı?
ayrıca hatasını anladığını nerden çıakrdın çok ilginç yorum atmayınca hatasını mı anlamış oluyo sende çok kaçardın demek hatanı anlıyodun ama belli etmiyodun :D

bir an zekai sandım seni
smile.gif

her türlü :D

Gulhane Turkiyenin Askeri Tıp Akademisi. Ve yanlis bilmiyorsam tek Askeri Tıp Tahsili veren universite. 15 yasimda kazanmistim gecen yil 16 temmuzda. Ama sen simdi buna da inanmazsin kesin ama facede olan arkadaslar biliyor yaşımı, ayrica az once savundugun arkadasİn yok ortalarda son cevabimdan sonra. Hatasini anlamasi beni sevindird

Aşağılamak gibi olmasın, kimse de yanlış anlamasın ama Gülhane Tıp Türkiye'nin en düşük tıp fakültelerinden taban puanı fazlasıyla düşük. :)

Taban başarı sırası 15000-20000 arası. :) Türkiye'de lys'de ilk 5000'e girip tıp okumayana tıp okuyor demiyorlar. Bizim fakültenin taban başarı sırası 2500 mesela...

Ayrıca 15 yaşında Türkiye'de nasıl üniversite kazandın onu da anlamadım? :S

Son düzenleme:

16 yaşında türkiye de lise 2 ye gidersin en fazla üniye falan gidemezsin liseyi askeri okulda okursun orası ayrı benim demek istediğim türkiye de üni okuyamazsın o yaşta anladın mı?
ayrıca hatasını anladığını nerden çıakrdın çok ilginç yorum atmayınca hatasını mı anlamış oluyo sende çok kaçardın demek hatanı anlıyodun ama belli etmiyodun :D[/QUOTE]
Neyse bizde de oyle zaten. 17-18 yasina universiteli oluyorsun. Ama ben ilkokula 5 yasimda gittigim icin oyle oldu. Zaten bunlarin hepsini sorgu odasinda soylemistim :D Esas olan benim kazanamazsin dediginiz Turkiye universitesini de kazanmam
Ben en azindam giderken iyi geceler der girtigimi belli ederdim. Cunki cok yorulurdum zaten sonuc ayni olacagi icin konuyu uztmaya gerek yok derdim. Hem de saat farki da var.[/B][/COLOR][/FONT]

lordy gerekeni söylemiş revan bi daha senin söylediğin herşeyi araştıracam şuraya bak :D

Aşağılamak gibi olmasın, kimse de yanlış anlamasın ama Gülhane Tıp Türkiye'nin en düşük tıp fakültelerinden taban puanı fazlasıyla düşük. :),

Taban başarı sırası 15000-20000 arası. :) Türkiye'de lys'de ilk 5000'e girip tıp okumayana tıp okuyor demiyorlar. Bizim fakültenin taban başarı sırası 2500 mesela...
Ben tabandan fallan bir sey anlamam. Bizde oyle kelime yol. Ama takas az once soylemisti burada zor diye. Orayi da en azindan kazanmistim. Ama ben puani yuksek diye biliyordum. Bahar paylasmisti sanki taban puanlari. Su an mobilleyim bi bakarmisin?

Ben tabandan fallan bir sey anlamam. Bizde oyle kelime yol. Ama takas az once soylemisti burada zor diye. Orayi da en azindan kazanmistim. Ama ben puani yuksek diye biliyordum. Bahar paylasmisti sanki taban puanlari. Su an mobilleyim bi bakarmisin?

benim demek istediğim o yaşta burda üni okuyamazsın ben ayrıntıya girmedim :d