Erler filmin dizilerinden Akasya durağı mı? Çiçek taksi mi ? Cennet mahallesi mi ?

ben ceza yersem sende yemek zorunda kalırsın sonuçta aynı yola çıkıyor 😉 ayrıca çicek takside saçmalık göremiyorum ben. cennet mahallesi ile akasya durağının amacı ise zaten saçmalık üzerine kurulu bilim üzerine kurulu olacak değil ya :D

Hacı kusura bakmada sen 3 dizide kalitesiz deyince kışkırtıcı olmuyor kvp1905 senin sevdiğin diziye kalitesiz deyince mi kışkırtıcı oluyor?:(

Bak ben sevmeyebilirim.Doğrudur kvpyi günahım kadar sevmem ama izlemediği dizi hakkında böyle bir yorum yapması çıldırtır beni.KvPyi bende izledim kuzen yüzünden.Gerçekten beğenmedim.Ama adam izlemeden böyle bir yorumda bulunursa bende cevabı veririm haksız mıyım :)

Bak ben sevmeyebilirim.Doğrudur kvpyi günahım kadar sevmem ama izlemediği dizi hakkında böyle bir yorum yapması çıldırtır beni.KvPyi bende izledim kuzen yüzünden.Gerçekten beğenmedim.Ama adam izlemeden böyle bir yorumda bulunursa bende cevabı veririm haksız mıyım :)
Belki izlemiştir hacı:D

Cennet Mahallesi en iyisi bence. Üç dizinin de ortak özelliği çok iyi karakterlere, çok iyi oyunculara sahip olması fakat felaket bir senaryo üzerinde sürekli kendilerini tekrar etmeleri. Fakat Akasya Durağı kendini tekrar etmenin yanı sıra Cennet Mahallesi'ni de tekrar ediyor o nedenle en geride. :)

millet birbini vurmuş :D

bu 3ü saçmalama üzerine kurulu vadi bilim kurgu birbiriyle alakaları yok..

En iyisi çiçek taksiydi ikinci cennet mahallesi en kötüsü akasya durağı bence