19 Temmuz 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Oyuncak Hikayesi 3 (TV'de İlk Kez - ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Şeflerin Düellosu (Show TV)

• Süper Dadı (TRT 1)

• Yamak Ahmet (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Kim Milyoner Olmak İster, sezonu zirvede açtı. İki grupta da zirvenin sahibi olmayı başardı.

TV'de ilk kez yayınlanan Oyuncak Hikayesi 3, totalde 2. A/B'de 3. olarak günün bir diğer başarılı yapımı oldu.

Bu yazın en çok dikkat çeken yapımlarından olan Düşman Kardeşler şok bir düşüş yaşayarak totalde 3. A/B'de 8. sıraya geriledi.

Fox'un yeni dizisi Aşkın Halleri, A/B'de iyi başlayarak 6. oldu. Fakat totalde bekleneni veremeyerek 12. olabildi.

Kanal D'nin hafta içi her akşam yayınlayacağı yeni yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir" çok iyi bir başlangıçla A/B'de gün ikincisi olmayı başardı.

İşler Güçler totalde çok gerilerde kalmasına rağmen A/B'de çok iyi gitti ve 5. oldu.

İşler Güçler'den hemen sonra yayınlanan Rambo 4 çok başarılı olarak A/B'de günü 4. tamamladı.

Son düzenleme:
Bugün Kanal D'de Ben Bilmem Eşim Bilir Baaşlııyoor :) Herkeze Tavsiye ederim arkadaşlar :)

dusman kardesler iyi hosta haftalık reytinglerde rakipleriyle basa çıkamicak gibi :) sudan bıkmıs balıklar sultan falan isi zor :) milyoner ister askın hayalleride gelicek :)

Su an zaten en cok izlenen 2. dizi. 1. sultan 3.de sudan cikmis baliklar... Haftaya ratingler onemli bir oranda yukselecek zaten ramazandan dolayi. Ama ramazan bittikten sonraki iki ay yine dusuk ratingler olacak.

- - - Ekleme - - -

Bu arada Sultanda bu hafta oranlarinda onemli bir dusme olmus. Bu aksamin sonuclarina gore birinciyi tahmin ederiz.

bugun düsman kardesler

ab de isi zor ama totalde 2.ciligi alabilecekmi bakalım bugun dügüm çözülür

dusman kardesler iyi hosta haftalık reytinglerde rakipleriyle basa çıkamicak gibi :) sudan bıkmıs balıklar sultan falan isi zor :) milyoner ister askın hayalleride gelicek :)

Sultan ve Sudan bıkmş balıklar düşman kardeşlerden çok daha iyi bi diziii yani bence :)

- - - Ekleme - - -

bugun düsman kardesler

ab de isi zor ama totalde 2.ciligi alabilecekmi bakalım bugun dügüm çözülür

o neden :) ?

Arkadaşlarr meraba ya ben yeniyim kayıt oldum ama e-posta adresime giriyorum onay gelmiyo ne yapabilirim yardım eder misiniz ? :/

Arkadaşlarr meraba ya ben yeniyim kayıt oldum ama e-posta adresime giriyorum onay gelmiyo ne yapabilirim yardım eder misiniz ? :/

Öncelikle hoşgeldiniz foruma, konulara mesaj yazabilirsiniz, bir süre modlar tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır mesajlarınız... Foruma ilginiz devam ettiği takdirde onaylama beklemeden mesaj yazacaksınız...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs