18 Temmuz 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Fox bugün kötü gitmiş :(
Dinle Sevgili 20.30'da özetsiz başlamadığı müddetçe 1 reytingle böyle devam eder... 😡

21.00-00.00 arası reytingler eklendi.

Wipeout ikiye bölünecektir muhtemelen, 2. kısmı iki grupta da zirvede olabilir. Total garanti zaten.:)

senorya böyle giderse küçük şeylerden farkı olmaz önce gün değişir sonrada şutlanır :))))
Tamam ibret-i ailem dekötü de o kadar da değil ya küçük hesaplar kadar saçma olamaz ayrıca saat 23.30 a felan alınırsa izlenir İbret-i Ailem

- - - Ekleme - - -

Fox bugün kötü gitmiş :(
Dinle Sevgili 20.30'da özetsiz başlamadığı müddetçe 1 reytingle böyle devam eder... 😡
Kesinlikle

Tamam ibret-i ailem dekötü de o kadar da değil ya küçük hesaplar kadar saçma olamaz ayrıca saat 23.30 a felan alınırsa izlenir İbret-i Ailem

başka söze gerek yok ibrati ailem için için sevindirici sonuç ilk 50 ye girmiş :)))))))))) normalde böyleabzürd dizilerin !!!! ab de yüksek alması beklenir ama daha önce yazdıgım gibi dizi abzürd değil resmen saçma işte sonuçlar:

total:
29 İBRETİ AİLEM STAR TV 21:43:15 01:35:56 1,54 5,7

absi:

30 İBRETİ AİLEM STAR TV 21:43:15 01:35:56 1,34 5,12

- - - Ekleme - - -

ayrıca kanal d yine kayıplarda annem uyurken az da olsa yine düşmüş :)))))

başka söze gerek yok ibrati ailem için için sevindirici sonuç ilk 50 ye girmiş :)))))))))) normalde böyleabzürd dizilerin !!!! ab de yüksek alması beklenir ama daha önce yazdıgım gibi dizi abzürd değil resmen saçma işte sonuçlar:

total:
29 İBRETİ AİLEM STAR TV 21:43:15 01:35:56 1,54 5,7

absi:

30 İBRETİ AİLEM STAR TV 21:43:15 01:35:56 1,34 5,12

Sonuçlar Felakt :D

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri:
c.duymasın sudanerıde bıkmıs balıkları gecemedı share olarak g

- - - Ekleme - - -

hayatımın rolu 1 balıklar 2 c.duymarın 3 sultan 4

İbreti Ailem'in tanıtımlarını görünce işte bu yazın en iyi reytingli dizilerinden birisi olur demiştim ama büyük hayal kırıklığı yarattı ):

Wipe Out müthiş bir yarışma. Reytingi hakediyor
Annem Uyurken güzel bir dizi. Yazın Kanal D`yi idare eder ama kışın pek iş yapmaz. Tabii bazı komedileri mesela Yahşi Cazibeyi düşünürsek yazın 2 reyting aldı, yavaş-yavaş kışa kadar 8-9 reytinge kadar çıktı. Ama Annem Uyurken kışın başarılı olmaz bence
İbret-i Ailem daha geç saate alınmalı. 22.30 falan olmalı. Yoksa yok olup gidecek. Aslında günü de yanlış. Hafta sonu tekrarı 2 reytingi geçiyordu
Çocuklar Duymasın güzel gitmiş.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]26[/TD]
[TD]KAMUFLAJ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]YARIŞMA[/TD]
[TD]19:19:47[/TD]
[TD]20:22:36[/TD]
[TD]00:47:16[/TD]
[TD]1,43[/TD]
[TD]7,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İyi sayılır :)

Wipe Out müthiş bir yarışma. Reytingi hakediyor
Annem Uyurken güzel bir dizi. Yazın Kanal D`yi idare eder ama kışın pek iş yapmaz. Tabii bazı komedileri mesela Yahşi Cazibeyi düşünürsek yazın 2 reyting aldı, yavaş-yavaş kışa kadar 8-9 reytinge kadar çıktı. Ama Annem Uyurken kışın başarılı olmaz bence
İbret-i Ailem daha geç saate alınmalı. 22.30 falan olmalı. Yoksa yok olup gidecek. Aslında günü de yanlış. Hafta sonu tekrarı 2 reytingi geçiyordu
Çocuklar Duymasın güzel gitmiş.

salı pt2 is yapar

- - - Ekleme - - -

fox ilk 25 de yok ab de :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]26[/TD]
[TD]KAMUFLAJ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]YARIŞMA[/TD]
[TD]19:19:47[/TD]
[TD]20:22:36[/TD]
[TD]00:47:16[/TD]
[TD]1,43[/TD]
[TD]7,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İyi sayılır :)

Totalde Büyük Risk'ten fazla izlenmiş AB'de de asıl kısmını geçmiş :)

Dün o kadar yorulmuşum ki tam 16 saattir uyuyorum. :D

İbreti Ailem bitsin... :D
Ayşe & Alişan bitsin... :D

Bana laf eden Starcılar nerde? :) En azından her gün geç de olsa yorumumu yazıyorum...

- - - Ekleme - - -

Beni Affet geldiğinde bu mesajı hatırlatacam. :) Her total'e bakışında da. :)

ibreti ailemi basladigindan beri elestiriyorum. abzurd filim.ve dizi yapmak kolay degil aklina en sacma seyleri yazmakla abzurd olunamiyacagini dun gordul
. star tv yoneticileri artik ibret-i ailemden ibret alip :))))) bi daha abzurd dizi yatinlamazlar umarim sonu feleket oluyoda :))))))))

her durumda star savunuculugu ne kadar problemli bir durumsada ufak bir firsatta star kotuleyicisi olmakta okadar abzud ve problemli bir durum.:))))))

Son düzenleme:
Çocuklar Duymasın Dünkü Bölüm Zaten Çok Güzeldi Birde Uzun Süredir Alamadığı Zirvelik Koltuğunu Bu Kez A/B De Aldı Çocuklar Duymasın ı Çok Özleyeceğim Çok ama Tekrardan Başlayacağı için O kadar Üzülmüyorum:Dİnşallah Yine Atv de Oluruz

O kadar büyük bir etki bırakmışım ki her yazdığımı üzerine alınıyor. :) Ne mutlu bana. :) Her yazdığıma da böyle balıklama atlanmaz ki yahu bu kaçıncı. :d Sakin. :)

Son düzenleme: