18 Temmuz 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

İlk defa Doktorlara çocuk dizisi siyen bir zihniyet gördüm

daha once bende demistim doktorlar agitlrlikli olarak cocuklarin izledigi dizi. bakin ilk sezondaki tiplere hep bebek yuzlu. cocuklar bebek yuzlu tipleri izlemeyi sever zaten tekrarlari dahi ikinci sezonun reytingi duser

Atv alemin kıralı ilk bölüm tekrarıyla iyi gitmiş ilk tekrarında daha kötü gitmişti

Fatmagül'de Selim'i oynayan çocuk Behzat Ç.'ye transfer olmuş. Bu kesin mi ki?...

bugun bayagi karisik gun kim birinci gelecek belli olmayan kanal d nin dizisi dususune devam edecektir. sacma bir dizi timste bir muhtesemi tutturdum diye kafadina gore dizi yapiyor.

birincilik show kanal.d ve atv arasinda gidip gelecektir

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.39 , 2) TRTCCK: 1.85 , 3) ATV: 1.65 , 4) SHOW: 1.27 , 5) FOX: 1.23

Stv listede tebrikler tebrikler tebrikler ida en yüksek reytingini alıcak yarın yüksek ihtimalle

- - - Ekleme - - -

Atv çdnin özetiyle çok iyi gitmiş

Stv listede tebrikler tebrikler tebrikler ida en yüksek reytingini alıcak yarın yüksek ihtimalle

- - - Ekleme - - -

Atv çdnin özetiyle çok iyi gitmiş

ida stvnin en iyi senaryolu dizisi demistim. gunluk diziler yavas yavas yukselir. ramazda reytingi daha fazla artar kisin 2-3 reytingi rahat alir

daha once bende demistim doktorlar agitlrlikli olarak cocuklarin izledigi dizi. bakin ilk sezondaki tiplere hep bebek yuzlu. cocuklar bebek yuzlu tipleri izlemeyi sever zaten tekrarlari dahi ikinci sezonun reytingi duser

adamlar iyice uçmuş çocuklarda ameliyat seyrediyor zaten

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.26 , 2) ATV: 3.25 , 3) STAR: 2.58 , 4) SHOW: 2.52 , 5) KANAL7: 1.67

Atv ve kanal d yükselmiş ve iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

Kanal 7 iyi gitmiş listeye girerek

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb