Melis Birkan İşler Güçler Dizisinde!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,716
Puanı
1,060
Star TV ekranlarında yayınlanan yazın en iddialı yapımlarından olan İşler Güçler'e ünlü oyuncular konuk olmaya devam ediyor.

Dizinin 19 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünde unutulmaz film Issız Adam'ın başrol oyuncusu Melis Birkan konuk oyuncu olarak yer alacak.

963_melis-birkan-isler-gucler.jpg

Melis Birkan Konuk Oyuncu
Pepelek Barış Konuk Oyuncu

4.Bölüm Zevkli Olucak Gibi :)

bu kadar çok konuk oyuncu seyirciyi yorar seyirci dizide devamlılık.ister. dizinin bu koseptını değiştirmel farklı senaryo çekmeye baslamalılar . yoksa küçük hesaplarin nasıl gadre ugradılarsa bu dizide öyle kadre uğrar. basrol oyuncularınin emegi senarist yüzünden boşa gidiyor

- - - Ekleme - - -

Melis Birkan'in yeni dizisi var söyleniyor:

https://fav10.net/f498/melis-birkan-ve-oktay-kaynarca-tozlu-yollarda-bulusuyorlar-84555/

Fakat Okay Kaynarca Ustura Kemal'da oynuyor. Bu dizinin baslayip baslayamamasi merak konusu..

bu haber çok eski. tozlu yollar bir türlü basrol oyuncu bulamadığı için baslayamadi

Tüm sevdiğim oyuncular var konuk oyuncu olarak pepelek Barış olsun Melis Birkan olsun fırsatım olursa bakacağım :):)

bu kadar çok konuk oyuncu seyirciyi yorar seyirci dizide devamlılık.ister. dizinin bu koseptını değiştirmel farklı senaryo çekmeye baslamalılar . yoksa küçük hesaplarin nasıl gadre ugradılarsa bu dizide öyle kadre uğrar. basrol oyuncularınin emegi senarist yüzünden boşa gidiyor

- - - Ekleme - - -

bu haber çok eski. tozlu yollar bir türlü basrol oyuncu bulamadığı için baslayamadi
Ne alaka.İddia ediyorum Selçuk Aydemir Cüneyt İnay ile birlikte Türkiye'nin en iyi komedi senaristleri.Ne yapsınlar figüran mı getirsinler.Senin bu dediğin aksine reyting arttırır.Senin mantığına göre Acayip Hikayeler'in çekilmesi yanlış o zaman.

Ne alaka.İddia ediyorum Selçuk Aydemir Cüneyt İnay ile birlikte Türkiye'nin en iyi komedi senaristleri.Ne yapsınlar figüran mı getirsinler.Senin bu dediğin aksine reyting arttırır.Senin mantığına göre Acayip Hikayeler'in çekilmesi yanlış o zaman.

acayıp hikayeler çok mu reyting alıyor ayrıca onun formatı farklı her hafta yeni bir film gibi bişey . ama bu dizi. dizi devamlılık ister.
espiri yapmak ile senaryo ayrı şeyler dizi başladığından beri diyorum espiriler çok iyi ama tv seyircisi için ağır. ve her hafta aynı senaryo dönüyor. ve senaryonun nereye gittiği belli. basroldekılerı hepsi de abaza :))) tam kızı tavlayacakken bişey oluyor iş yatıyor. hele zehra gibi bir karakteri neden buldular yahuu avrupa da bu karakter komiktir ama turkiyede itici ve sevimsiz. meslek hikayesi nereye kadar. ayrıca dizideki yapımcı fazla rolünü abartıyor. bu iki karakter acil gitmeli. senaryo adam akıllı hale gelmeli konuk oyuncudan kadrolu oyunculara geçilmel