Kuralları üyeler belirleyecekse modlar neden var? Üyelere kalsa sevilen kişiler banlanmaz, karşıt görüş banlanır, o zaman her kafadan bir ses çıkar.al ıste kendın dıyorsun ortak karar dıye. Kuralları yonetım degıl uyelerın belırlemesı lazım. Oldu olcak forumun adınıda yonetımınforumu falan yapın yada hepımızı banlayın. Buyuk haber sıtelerınde olmayan kural burda oluyor, eger farklıysanız dıger sıtelerden haberde alınmasın
Kvp1905 nickli üyemiz, her konuyu az önce yaptığın gibi sağ - sol olayına bağlaman ve devamlı olarak isyan çıkartma çabandan dolayı tüm tartışmalarını hayretle takip ediyorum.
Konu içeriğini zaten başka bir siteden kopyalayarak açıyorsun hemen hemen herkesin yaptığı gibi. Başlığı en azından düzenleyerek 1 - 2 harfi büyük yazabilirsin. Bunun nesi zor anlamadım. En azından bir emek vermiş olursun sadece tıklama ile değil klavyeyi kullanarakta emeğini belli edebilirsin. Senin düşüncen böyle değil mi "Nerede emekçilik?" ee o zaman emek ver azıcık?
Yeni kural çıkartmaya çabalamaktansa kurallara uymayı dene birazda.. Bu yaşadığın ülkede, şehirde hatta mahalle ve apartmanda bile böyledir. Onlara uymuyor musun sanki? Gece belli bir saatten sonra ses sınırı denen birşey var sokaktaki düğün olsun evde çalan müzik olsun. Komşu rahatsız olup şikayet edince polis gelir uyarır. Ona bile sanane kardeşim kahrolsun düzen uymuyorum ben yeni kural getirin diyor musun veya onlar kabul eder mi? Hayır. O zaman senin bu ısrarcı tavırların neden? Gerekli görülmese ben konu açarken ben de yazmam büyük. Biz keyfiye mi ilk harfleri büyük yazıyoruz veya biz yazmıyoruz sadece sana mı büyük yaz diyoruz? Ayrım yok. Eşitiz. Adminde bu şekilde konu açıyor, yeni gelen üyenin de bu şekilde konu açması isteniyor.
Son düzenleme: