Başlıklarda büyük harf baskısı yapmayın artık !

Bak kvp1905 adlı üye kardeşim..Geldiğimden beri yönetim sürekli seni konuşuyor sürekli nasıl problemleri gideririz diye.Her forumun kendine göre kuralları vardır ki diğer forum yada siteler bizi ilgilendirmiyor.Son bir haftadır herşeye itiraz eder sürekli bir olay çıkarma eğilimindesin YAPMA!!!İnan bana artık şu düzene şu kurallara alış.

Sana veya diğer üyelere fazlasıyla forum müsamaha gösteriliyor ki inanamazsın.Sürekli serzenişli konuların,sürekli olay çıkartacak mesajların ile üyeleri ve forum yöneticilerini bıktırdı tekrar söylüyorum YAPMA!!!

Sana bir üye olarak tavsiyem normal hayatında katlanamayacağın şeylere nasıl katlanıyorsan işine gelmese de burada da katlan.Nasıl gerçek hayatta istediklerin her zaman her şekilde olmuyorsa burada da olmuyor.Nasıl iş hayatında hierarşik düzen varsa burada da var ve buna hazlı bir şekilde alışmalısın işine gelmese de.

Kısaca herşeyi ve herkesi kendi etrafında şekillendirme.Olaylara biraz farklı bak...Sakın şu anda takındığın kişiliğe takılma.Bunu YAPMA...

Bak kvp1905 adlı üye kardeşim..Geldiğimden beri yönetim sürekli seni konuşuyor sürekli nasıl problemleri gideririz diye.Her forumun kendine göre kuralları vardır ki diğer forum yada siteler bizi ilgilendirmiyor.Son bir haftadır herşeye itiraz eder sürekli bir olay çıkarma eğilimindesin YAPMA!!!İnan bana artık şu düzene şu kurallara alış.

Sana veya diğer üyelere fazlasıyla forum müsamaha gösteriliyor ki inanamazsın.Sürekli serzenişli konuların,sürekli olay çıkartacak mesajların ile üyeleri ve forum yöneticilerini bıktırdı tekrar söylüyorum YAPMA!!!

Sana bir üye olarak tavsiyem normal hayatında katlanamayacağın şeylere nasıl katlanıyorsan işine gelmese de burada da katlan.Nasıl gerçek hayatta istediklerin her zaman her şekilde olmuyorsa burada da olmuyor.Nasıl iş hayatında hierarşik düzen varsa burada da var ve buna hazlı bir şekilde alışmalısın işine gelmese de.

Kısaca herşeyi ve herkesi kendi etrafında şekillendirme.Olaylara biraz farklı bak...Sakın şu anda takındığın kişiliğe takılma.Bunu YAPMA...

yönetim niye inatla kendi istediklerini yaptırıyorda üyelerinkine karşı çıkılıyor. destek veren üyelerin çoğuda yönetim yanlısı veya çıkar için yapıyor

ayrıca avatardaki sen misin :D

aha bir mod daha sağolsun :U: vay arkadaş solculuğu hiç sevmem ama ben forumda solcu oldum görüyormusun düzen karşıtı olduk :D

eğer bu forumda muhalefet yasak diyorsanız demokraside yasak diyorsunuzdur... Kral ve kralcılar ne derse o oluyor ve kimse banlanmamak için ses çokarmıyor yazık :(

yeter söz miletindir !

- - - Ekleme - - -

bu forumda hep modların dediği oluyor buna demokrasi diyemezsiniz ! Baktılarki isyan oluyor gerçekler gün yüzüne çıkıyor yapma sus diyerek olayları kapatmaya çalışıyorlar ama bunlar forum gerçekleri... Ben giderim bir başka üye gelip adalet için uğraşır demokrasi için uğraşır.. Ayrıca bende başka kimse sorun çıkarmıyor diyorsunda çoğu yönetim yanlısı kralcı onların sorun çıkarması beklenemez zaten... Birazda neden hep dikine gidiyoruz diye düşünün neden hep böyle konular açılıyor ? Geçen la kelimesi yaasaklandı yarın klm bilir daha neler yasaklanır :U:

yönetim niye inatla kendi istediklerini yaptırıyorda üyelerinkine karşı çıkılıyor. destek veren üyelerin çoğuda yönetim yanlısı veya çıkar için yapıyor

ayrıca avatardaki sen misin :D

Yönetim inatla kendi istediklerini yaptırmıyor.Tamam bazı konularda bana da fazla gelen olaylar geliyor ama oy birliği ile alınıyor kararlar.Şu başlık işine gelirsek bazı şeylere birazcık dikkat edin bi şöyle yazmak var STAR WARS 3 BOYUTLU OLARAK TEKRAR ÇEKİLİYOR.. birde Star Wars 3 Boyutlu Olarak Tekrar Çekiliyor..
Diğer konularda bu şekilde açıldığından dolayı sizin farklı açtığınız konular sırıtyor farklı geliyor göze.Dememiz bu şekilde..

Avatardaki ben olsam ne değişecek acaba?

aha bir mod daha sağolsun :U: vay arkadaş solculuğu hiç sevmem ama ben forumda solcu oldum görüyormusun düzen karşıtı olduk :D

eğer bu forumda muhalefet yasak diyorsanız demokraside yasak diyorsunuzdur... Kral ve kralcılar ne derse o oluyor ve kimse banlanmamak için ses çokarmıyor yazık :(

yeter söz miletindir !

- - - Ekleme - - -

bu forumda hep modların dediği oluyor buna demokrasi diyemezsiniz ! Baktılarki isyan oluyor gerçekler gün yüzüne çıkıyor yapma sus diyerek olayları kapatmaya çalışıyorlar ama bunlar forum gerçekleri... Ben giderim bir başka üye gelip adalet için uğraşır demokrasi için uğraşır.. Ayrıca bende başka kimse sorun çıkarmıyor diyorsunda çoğu yönetim yanlısı kralcı onların sorun çıkarması beklenemez zaten... Birazda neden hep dikine gidiyoruz diye düşünün neden hep böyle konular açılıyor ? Geçen la kelimesi yaasaklandı yarın klm bilir daha neler yasaklanır :U:

Aha bir mod daha demen artık herşeye kapalı olduğun anlamına geliyor.Tüm yönetim olarak bu yazı stilinde ortak karar aldık ve aksi kararlaştırılana kadar bu şekilde olacak savunma bu şekilde.
Yazı stilinden veya başlık konumundan olayı siyasi görüşe benzetmeni de anlamış değilim.Olayları farklı yere çekerek daha fazla kargaşa yartaıp düzen bozmakta malesef üstüne yok.Sen gibi birkaç üye haricinde düzene karşı gelen üye grubu yok sizden önce de daha sertti koşullar her iki dönemde yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum bunu.

Yeter artık söz milletindir! diyerek büyük bi ihtimal tehdit edip elimden geleni arkama koymayacağım demek istiyorsun.Kendi adıma büyük bir zevkle neler yapabileceğini izliyor olacağım...

Ne diyeyim bunu sa siyasete çevirdin
Sen üye olmadan önce böyle konular açan adalet isteyen yoktu :D

daha birşey demiyorum diyeceğimi dedim modlarla tartıştığım an banlanırım o yüzden şimdilik susuyorum...

Kimse seni modlarla tartıştığın için banlamamıştır banlamazda.Dayatma üzerine bir yönetim yok burada.Elbette sorunları tartışarak çözeceğiz.Burada söyleyeceklerini ağzına tıkacak da değilim ki sorunların tartışarak çözülmesinden yana her zaman taraf oldum.Eğer saygı çerçevesinde olayı başka yerlere sürüklemeden tartışacaksan seni herkes sinler emin ol.

Burada ne tip sorunlar var nelerden hoşlanmıyorsan yaz seninle bugün ben ilgileneceğim.Aydınlatılmamış aklının bir yerinde kalmış hiçbir şey kalmayacak.Diğer yönetici arkadaşlarımdan ricam kimse konuya karışmadan şu problemleri çözelim yoksa sürekli bu karmaşa içerisinde gideceğiz.Evet güzel insan dinliyorum seni...

Valla o kadar tartışma çıkıyor ki bende bu capsteki durumla eşdeğer haldeyim :( sheldon reyise teşekkürler :D

Başlık dediğin olayda ya her kelimenin baş harfi büyük yazılır ya da tüm harfler büyük yazılır. Tüm harfleri büyük yazamayacağımıza göre kelimelerin baş harflerini büyük yazacağız. Bu kural her yerde böyledir zaten. Görüntü açısından da iyi oluyor.

Bu Konu Çok Abartıldı Farkındamısınız saddece 1 kişi için boşverin o da küçük yazsın nolacak

Kural kuraldır. Ben küçük yazınca bile kendimi kötü hissediyorum. Haber dediğin düzenli olur

Alınan kuralların bir kişi için bile değiştirelemeyeceğini bilmeniz lazım.Düzen o bir kişiye bile verilmeyen imtiyazla sağlanıyor..

al ıste kendın dıyorsun ortak karar dıye. Kuralları yonetım degıl uyelerın belırlemesı lazım. Oldu olcak forumun adınıda yonetımınforumu falan yapın yada hepımızı banlayın. Buyuk haber sıtelerınde olmayan kural burda oluyor, eger farklıysanız dıger sıtelerden haberde alınmasın

al ıste kendın dıyorsun ortak karar dıye. Kuralları yonetım degıl uyelerın belırlemesı lazım. Oldu olcak forumun adınıda yonetımınforumu falan yapın yada hepımızı banlayın. Buyuk haber sıtelerınde olmayan kural burda oluyor, eger farklıysanız dıger sıtelerden haberde alınmasın

Zamanında üyelerle birlikte alınan bir kural.Ben olmadan öncede öyleydi forum ben geldim yine öyle başkası gelecek yine o şekilde olacak.Şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz değişmeyecek kurallardan bir tanesi.Bu kadar ya uzatılmaya da gerek yok.

Kurallarımız bu şekilde diğer yerlerin kuralları elbette farklı olacaktır...

Senin derdini anlamıyorum bu kuralı bizde kurmuyoruz herhalde Admin bize söylüyor bizde uyguluyoruz hepsi bu yok bi BesaleT biliyor falan yazmışsın sanki kuralları ben çıkardım biz sadece verilen kuralları uyguluyoruz...

sonuna kadar kvp1905 e katılıyorum ve destekliyorum bütün sitelere bakıyorum böyle bişey yok forumda iyi gözükse nolur gözükmese nolur 2-3 harf diyosunuz ama insan uğraşmak istemiyo bence de kalksın bu kural