Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

yav Allah ını seversen 10 yıllık dizinin neyini tartışıyon sevme nefter et ama delikanlı gibi gerçekleri söyle vadi nin reytingleri ortada kalitesi ortada sinema filmleri ortada halkın sevgisi ortada herşey meydan da neyi inkar ediyon

kurtlar vadisi seviliyordu, ama kurtlar vadisi pusudan nefret etmeye başladı millet.

- - - Ekleme - - -

yav Allah ını seversen 10 yıllık dizinin neyini tartışıyon sevme nefter et ama delikanlı gibi gerçekleri söyle vadi nin reytingleri ortada kalitesi ortada sinema filmleri ortada halkın sevgisi ortada herşey meydan da neyi inkar ediyon

- - - Ekleme - - -

capslock ben banlanınca seviniyon demi :D

takas niye seviniyim sen olmayınca tartışma olmuyor :(

Kalitesinin ortada oldugu falan yok.
Burda en iyi Finali sormuş zaten.Ya tabi sen ne bilecende niye yazıyon bu konuya mesaj.Sadece Vadi izlemiş bir adamdan ne beklersin.Aha böle olur işte :)

kurtlar vadisi seviliyordu, ama kurtlar vadisi pusudan nefret etmeye başladı millet.

- - - Ekleme - - -

bu video 2009-2010 2 yıl önceki video ne nefretinden bahsediyon sen :D

- - - Ekleme - - -

2 yıl önceki video :D

Moderatörün son düzenlenenleri:

- - - Ekleme - - -
Sen Öyle San Papağan Gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz yok pusu kötü izle bakalım vadi düşmanı birkere izlesen birdaha bırakamazsın bak sana sölim

Ufak Atta Civcivler Yesin Sanki Sevinmiyon

bu ise bu yılın videosu nefret etseler başrol adama saldırmazlar böyle :D

bu ise bu yılın videosu nefret etseler başrol adama saldırmazlar böyle :D

Bak bak bak olaya bak.Sönmez Atasoyun cenazesine geldiği zamanın videosunu koymuş.
Oraya adamı sevenler gelcek tabi.Nefret edenlerin cenazede ne işi var.

Bak bak bak olaya bak.Sönmez Atasoyun cenazesine geldiği zamanın videosunu koymuş.
Oraya adamı sevenler gelcek tabi.Nefret edenlerin cenazede ne işi var.

necati şaşmaz ın cenazesi değil ya tövbe tövbe cenazede bile neler düşünüyon adam seviliyo neyin derdindesin sen yolda görsen abi imza dicen yeme bizi

- - - Ekleme - - -

Alanyada daha önce bulundun mu %50si kıro diye tabir edilen kesim ve resimde gözüküyorlar :D

milletvekili kro mu oluyo rauf denktaş bu dizide rol aldı kro muydu verdiği mesajar çok farklı anlamazsınız :D

bu video 2009-2010 2 yıl önceki video ne nefretinden bahsediyon sen :D

- - - Ekleme - - -

2 yıl önceki video :D

Vallah O kadar Sevilmiş ki Dünyanın Hertarafında Seviliyor ve Oralara Kadar Sevgi Aşılamış Ne Kadar Büyük Bir Dizi Olduğunu Kanıtladı.Sizin Fatmagül Bunu Yapabilirmiydi sizin Aşk-ı Memnu Bunu Yapabilirmiydi ha

bu diziyi 7 den 70 e herkes izledi ne krosundan bahsediyon dr who :D tuğba ekinci mesele dün bi video izlerken rastladım vadiciymiş :D yüksel aytuğ en büyük diz ieleştirmeni 1 numara vadi diyo :D

necati şaşmaz ın cenazesi değil ya tövbe tövbe cenazede bile neler düşünüyon adam seviliyo neyin derdindesin sen yolda görsen abi imza dicen yeme bizi

- - - Ekleme - - -

milletvekili kro mu oluyo rauf denktaş bu dizide rol aldı kro muydu verdiği mesajar çok farklı anlamazsınız :D
onlara kıro demiyorum o fotolarda görünen ve kvp izleyenlern büyük bi çoğunluğuna diyorum

bu diziyi 7 den 70 e herkes izledi ne krosundan bahsediyon dr who :D tuğba ekinci mesele dün bi video izlerken rastladım vadiciymiş :D yüksel aytuğ en büyük diz ieleştirmeni 1 numara vadi diyo :D

şurda 1 ay vadi yazsam benide admin yaparsınız zaten, adamın adını bilmiyodu vadi deyince 1 numara oldu ilginç