15 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Maçlara bakarım biraz izlicek pek bir şey yok :D

deniz kndi çıktı adamlar o çktı die diziyi mi btirsinler sçmalıqa bak

- - - Ekleme - - -

üstelik dnz yldızı maçlar nedeniyle 3 alıyo maçlar olmadıqında 4-5 alıyodu yalan mı?

TOTAL grubunda Adini Feriha Koydum, A/B grubunda Yalan Dünya 1.olur

Beni Affet Focus Filmin hiç bir dizisiyle karşılaştırılmamalı. Unutma Beni en boş zaman diliminde yayınlanıyor. Deniz Yıldızının da zor dilimde yayınlandığı söyleniyor ama katılmıyorum. Kumanda elinde olan gençler haber izlemeyeceklerine göre sıkıntıdan Deniz Yıldızını izliyorlar. Beni Affet ise tekrarı 7-8 reyting alan Arka Sokaklar ile bile yarıştı. Denizi olmayan bir Deniz Yıldızı ve konusu iyice saçmalayan Unutma Beniden daha iyi Beni Affet

Bir kere Beni Affet oyuncuları çok yetenekli değiller. Ama FOX'daki Unutma Beni ve Deniz Yıldızı süper diziler! :D

Adını Feriha Koydum'u izleyeceğim.Bu arada bilmeyenlere buradanda aktaralım.Adını Feriha Koydum sezon finali yapma kararı aldı en azından şuanda öyle görünüyor.İlerleyen haftalarda kesin bilgiyi alırız zaten :D

Adını Feriha Koydum bitecek, o haberler uydurma gibi bence. ama eğer devam ederse seneye reytingleri birazcık düşer :D
Deniz Yıldızı | Sezon Finali 29 Haziran Cuma FOX'ta!

Bir kere Beni Affet oyuncuları çok yetenekli değiller. Ama FOX'daki Unutma Beni ve Deniz Yıldızı süper diziler! :D
Deniz Yıldızını ben de severek izlerdim. Ta ki Deniz ve Mert ayrılana kadar. Ayrıca Deniz Yıldızı ve Unutma Beni`nin oyuncularınında ilk 200 bölümde pek parlak oynadığı söylenilemez. Aksine Beni Affet`in oyuncuları daha iyi. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni`nin oyuncuları 200 bölümden falan sonra düzeldiler

Deniz Yıldızını ben de severek izlerdim. Ta ki Deniz ve Mert ayrılana kadar. Ayrıca Deniz Yıldızı ve Unutma Beni`nin oyuncularınında ilk 200 bölümde pek parlak oynadığı söylenilemez. Aksine Beni Affet`in oyuncuları daha iyi. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni`nin oyuncuları 200 bölümden falan sonra düzeldiler

Hayır öyle değil, Unutma beni ve Deniz Yıldızı oyuncuları en baştan çok parlak olarak yayın hayatına başladılar, ve zaten hemen gazeteler bu dizileri sürekli yayınlamışlardı farkındaysan!! :D ama beni affetde öyle bir şey yok. hiç kimse tanımıyor bilee :D

Hayır öyle değil, Unutma beni ve Deniz Yıldızı oyuncuları en baştan çok parlak olarak yayın hayatına başladılar, ve zaten hemen gazeteler bu dizileri sürekli yayınlamışlardı farkındaysan!! :D ama beni affetde öyle bir şey yok. hiç kimse tanımıyor bilee :D
Deniz Yıldızı ve unutma Beni başlarken de hiç kimse tanınmıyordu. Şimdi artık Unutma Beni 900 bölümü aşmış tabii ki tanınır. Deniz Yıldızı da öyle. Ayrıca Beni Affet`in Feridesi TRT de bir dizide oynamıştı. Baharı da tanınınmış bir aktör. Ulviyye Karaca desen o da tanınmış. Osman Kozan Kuzey Güneyde bile oynadı. Berat Selenada oynadı. Daha ne olsun?

Deniz Yıldızı ve unutma Beni başlarken de hiç kimse tanınmıyordu. Şimdi artık Unutma Beni 900 bölümü aşmış tabii ki tanınır. Deniz Yıldızı da öyle. Ayrıca Beni Affet`in Feridesi TRT de bir dizide oynamıştı. Baharı da tanınınmış bir aktör. Ulviyye Karaca desen o da tanınmış. Osman Kozan Kuzey Güneyde bile oynadı. Berat Selenada oynadı. Daha ne olsun?

:D daha ne mi olsun? Unutma Beni ve Deniz Yıldızı oyuncuları da ''1560 bölümlük bizim evin hallerinde!'' oynadı, buna daha ne olsun, hem daha tanınmış bir dizi işte :D sonuçta FOX çok daha iyi işte kızım :D

:D daha ne mi olsun? Unutma Beni ve Deniz Yıldızı oyuncuları da ''1560 bölümlük bizim evin hallerinde!'' oynadı, buna daha ne olsun, hem daha tanınmış bir dizi işte :D sonuçta FOX çok daha iyi işte kızım :D
Kızım değil oğlum önce bunu düzelt bu 1. Ben Unutma Beni ve Deniz Yıldızını Bizim Evin Hallerinde görmedim. Olsa olsa 1-2 oyuncusu falan oynamıştır

Kızım değil oğlum önce bunu düzelt bu 1. Ben Unutma Beni ve Deniz Yıldızını Bizim Evin Hallerinde görmedim. Olsa olsa 1-2 oyuncusu falan oynamıştır

hep oynadı, :D benden mi iyi bileceksin, internetten tüm bölümlerini izledik ailecek :D !!
:J