39.Altın Kelebek Ödül Töreni | Yorum Konusu | Canlı Yayın - Kanal D

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek olan 39.Altın Kelebek Ödül Töreni yorumları buradan yapabilirsiniz.

Sonuçlar belli oldu..

En İyi Kadın Sunucu: Esra Erol
En İyi Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı
Yılın Şarkısı: Tarkan - Yakar Geçerim
En İyi Drama Ödülü: Muhteşem Yüzyıl
En İyi Senaryo Yazarı: Gülse Birsel
En İyi Erkek Oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ
En İyi Kadın Oyuncu: Meryem Uzerli
En İyi Fantezi Müzik Kadın Solisti: Ebru Gündeş
En İyi Kadın Haber Spikeri: Nazlı Tolga
En İyi Erkek Haber Spikeri: Mehmet Ali Birand
En İyi Komedi Dizisi: Yalan Dünya
En İyi Kadın Komedi Oyuncusu: Gupse Özay
En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Bartu Küçükçağlayan
En İyi Fantezi Müzik Erkek Solisti: İbrahim Tatlıses
Turkcell En İyi Müzik Grubu: Kolpa
Turkcell En İyi Erkek Sanatçı: Halil Sezai
Turkcell En İyi Kadın Sanatçı: Göksel
En İyi Türk Sanat Müziği Kadın Solisti: Sertab Erener
En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Solisti: Ahmet Özhan
En İyi Türk Pop Müziği Erkek Solisti: Murat Boz
En İyi Güncel Kültür Sanat Programı: Şeffaf Oda
En İyi Çıkış Yapan Solist: Gökçe ve Halil Sezai
En İyi Yarışma Programı Ödülü: Kim Milyoner Olmak İster
En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi
En İyi Müzik Grubu: Model
En İyi Klip: Sezen Aksu ' Vay / Sevil Kaynak Sinan Tuncay
En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol
En İyi Dizi Yönetmeni: Suskunlar ' Çağatay Tosun
En İyi Dizi Müziği: Adını Feriha Koydum ' Nail Yurtsever
Altın Kelebek Özel Ödülü: Alpay, Selami Şahin, Seyyal Taner , Salim Dündar
39-altin-kelebek-odulleri-icin-geri-sayim-basladi-3688638_7226_o.jpg

Son düzenleme:
Bu aksam Kanal D'de ekrana gelecek olan ödül töreninde yorumlar buradan yapilacaktir.

Muhtesem Yüzyil ödül alir umarim..

Kanal D sanırım kendi kararlarına uymayan oylama sonuçlarını silebilir. Sonuçta ödüller değerli olduğu için kendi istedikleri kişilere verirler ödülleri.:smile:

Esra bence AFK kesinlikle ödül almali.. Sence?
AFK taraf tutulmazsa en iyi dizi katogorisinde ödül alır. Ama bu ödüller çoğunluk Kanal Dnin kararlarıyla çıktığı için çoğu ödül Kanal D de yer alan kişi, program ve dizilere verilir. Kral Müzik Ödüllerinde de Twitterdan herkes hakaret etti. Herkes AFK a oy gönderdiği halde Muhteşem Yüzyıl kazandı ödülü. Yani her kanal kendisini bi şekilde şişirtmek için ödülleri önce kendisine, kalırsa başkalarına dağıtır.:smile:

AFK taraf tutulmazsa en iyi dizi katogorisinde ödül alır. Ama bu ödüller çoğunluk Kanal Dnin kararlarıyla çıktığı için çoğu ödül Kanal D de yer alan kişi, program ve dizilere verilir. Kral Müzik Ödüllerinde de Twitterdan herkes hakaret etti. Herkes AFK a oy gönderdiği halde Muhteşem Yüzyıl kazandı ödülü. Yani her kanal kendisini bi şekilde şişirtmek için ödülleri önce kendisine, kalırsa başkalarına dağıtır.:smile:

Bu ödül töreninin adaletli gidecegini ummuyorum.. AFK, Muhtesem Yüzyil, Esra Erol, Beren Saat, Vahide Gördüm ödül almalilar.. Metin Çekmez, Suzan Aksoy da olabilir..

- - - Ekleme - - -

Fks14 konu kilit! Mesajımı silip durma.

OzaN admin gelinceye kadar kilitli dursun. O ne derse onu yapacağız.

Ben 2 gün önce Ozan'a dedim ben açacagim diye ve yorumlayacagim diye, o da "isim olmazsa ben de yorumlarim" dedi. 1 hafta önce reyting konularda da söyledim zaten!

Hakedenler kazansin diyorum, baska da bir sey dilemiyorum.

şuna bak bir ödül töreni dizisinin tanıtımında yalan dünya ekibi başrol oynuyor böyle bişey olmaz. Resmen ödülü almaya gelmiş yalan dünya ekibi yani ödül alacağından Eminler. Oylamada yalan dünya düşük olsa bile ödülü alırlar nede olsa kanal d dizi aydın doğan işi halletmiştir.

- - - Ekleme - - -

bu fenerbahçe kongresinde süper ligin en iyilerini seçiyoruz gibi birşey.. Kanalı belli ödül alacaklar belli Peh !

a.f.k en iyi dizimi yok artık daha neler :) akasya duragi bile daha kalitelidir :d :)))))))

bu arada bu programın adı altın kelebek ödülü mü ? Aydın doğan ödülü mü anlamadım ? Prpgramı kanal d yayınlar , sunucuları kanal d çalışanları , ilk konuşmayı yapan hürriyet yöneticisi vb. Vb. Onur ödülünüde aydın doğan alırsa şaşırmam