Suskunlar Mı Kurtlar Vadisi Pusu Mu?

Hangisi??

• Suskunlar

Oy: 8 47.1%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi her türlü kazanır aslında Suskunlar da iyide vadi olduğu için seyredemiyom ama Suskunlar Vadi'nin tırnağı bile olamaz 😉

Kurtlar Vadisi esikisi gibi sarmıyor ama İsrail-Amerika ile dalaştığında güzel oluyor ama yinede ''KURTLAR VADİSİ PUSU'' :)

vadiyi dünkü diziyle kıyaslamak hakarettir

deli yürek mahalle mafyasıydı o kadar ayrıntılı anlatılmıyordu mafya dizisi tam değildi ama kurtlar vadisi küresel mafyayı anlatıyor mafyanın tüm ayrıntılarını anlatmıştır zaten slogananıda bu bir mafya dizisidir. Pusu da derin devlet işlerini en ayrıntıyla anlatan dizidir.
Suskunlar ise fatmagülün yolundan gitmektedir ama tutmadı :D

bu yeni bişi değil yurtdışında onlarca dizi-film var bu konuda izleyen izlemiştr vadyi de deli yüreki de aynı adam yaptı sonuçta

böyle bir şeye ne gerek var anket daha öncede yapıldı sonuç belli

Kurtlar Vadisini Suskunlarla kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum. Suskunlar daha 20 bölüme varmada 3 reytinge vardı, Kurtlar Vadisi 10cu yılında 8 reytingin altına neredeyse inmiyor. Bu yüzden Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisini Suskunlarla kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum. Suskunlar daha 20 bölüme varmada 3 reytinge vardı, Kurtlar Vadisi 10cu yılında 8 reytingin altına neredeyse inmiyor. Bu yüzden Kurtlar Vadisi
Çok doğru bir seçim yaptın 😉

Vadi susturacak gibi görünüyo

vadi ile psus ayrı diziler bunu farkedemiyorsunuz hala vadide senaryo vardı pusuda tğrkiyede neyaşansa işleniyor
suskunlar zaten ezeli örnek aldığı belli
ikisine de oy yok:d

vadinin tarihi ozelliklede yaptıgı basarılı sinema filmleri ile onde ama benim dizim suskunlar oldugu icin oyumu suskunlardan yana kullanıyorum. ama birde soyle birsey var konu cok yanlıs. en azından 2 dizinin eslesmesi acısından

Şimdi Necati Şaşmaz mı? Murat Yıldırım mı?
Gürkan Uygun mu? Sarp Akkaya mı?
Berk Hakman zaten hepsinden iyi.Fazla söze gerek yok!

Ayrıca olayın Susturmakla alakası yok. Forum sadece bir kısım üyelerden oluşuyor. Zaten Perşembe akşamı kimin kimi kaça katladığını hepimiz göre biliyoruz. Suskunları izleye bilirsiniz, saygı duyarım ama onu Vadiyle kıyaslamak çok gereksiz. Hangisi kazansa da zaten reytingleri ve insanlar tarafından bilinmesi sonucu ortaya koyuyor

o saydıklarını tanımıyom bile necati şaşmaz ve gürkan uygun fark atar hepsine
Necati Şaşmaz hiç oyunculuk okuluna gitmiş mi?Bunların Vadi'den başka hiç bir dizisi yok.Necati Şaşmaz Raci'nin torpili zaten.Kurtlar Vadisi'nde oynayan kaliteli oyuncular sadece Özgü Namal ve Oktay Kaynarca'dır.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca olayın Susturmakla alakası yok. Forum sadece bir kısım üyelerden oluşuyor. Zaten Perşembe akşamı kimin kimi kaça katladığını hepimiz göre biliyoruz. Suskunları izleye bilirsiniz, saygı duyarım ama onu Vadiyle kıyaslamak çok gereksiz. Hangisi kazansa da zaten reytingleri ve insanlar tarafından bilinmesi sonucu ortaya koyuyor
2000 kişinin reytingi böyle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...