5 Ayın Sonunda Favori Forumum.Netteyim-AlemTo

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Öncelikle Takas,Arslan Bey,Cevaa,Yasin 93,Kreys,WesTxCoasT ,Monsion,Darksall ,Besalet kardeşlerime merhaba diyorum :).Şimdi foruma geri dönmemin meselesine gelirsek :ok:https://fav10.net/f531/ve-itibari-ile-alem-tonun-bani-kalkmistir-136462/sayfa3 şu konuda capslock nickli üyenin benim arkamdan atıp tutmaları veya başkasının AlemTonun zaten banı süresizdi 5 gün filan değildi demesi tamamen hayal ürünüdür diyeceksiniz peki o zaman nasıl 5 ay oldu diye :😕: Fks 14 adlı süper modun benim mesajlarımın silmesi ve kafasına göre konu kilitlemesine karşı adam gibi görevini yap dedim bunun karşılığında 4 gün mü ne ban yedim ,ondan sonra OzaN'a buna karşılık adil ceza vermediği için hakaret ettim ve 1 aya uzadı ve yine buna karşılık OzaN admine cevap yazmak için Endgname adlı üyenin şifresini kırıp Ozan admine mesaj gönderdim ,bunun karşılığında admin süresiz ban cezası verdi.OzaN ondan sonra 9 Hazirana indirdi 1 ay sonra .Bugün forumda açılan konulara baktımda capsclok dedikleri ve bana karşı arkamda yazılan senaryolar tamamen hayal ürenlerini yani bunların yazdıkları bir kurgu yazısı .Capsclock demiş ki herkesin anasına küfür etti her allahım sen beni Frank Woodsla karıştırdın galiba 😉 ben bu forumda 3 kişiye küfür ettim 1-Danger Ua: Ofm oyununda bana çok pis küfür ettikten sonra küfür ettiğim üyedir 2-Frank Woods: Bu da eski sistemde modeme reset attığında ip değişiyordu ve admin bunu çözemiyordu ve Fran Woodsta sahte hesaplar alıp bana küfür ettiği için bende bir süre sonra admin birşey yapmayınca bende ona küfür etmeye başladım .3-Ve bu kişide Fks 14 onuda forumdan küfür etmedim ,msnden küfür ettim .Bunların arasına pişmanlık duydun mu derseniz hiçbirinde pişmanlık duymadım lakin Fks 14 adlı süper moda keşke o gün küfür etmesedim msnden dediğim oldu .

Yeni üyelerden: Kvp 1905,Emre,Lawrence61 adlı üyelerinde mesajlarını okudum ve sizlere şunu söylemek isterim çok iyi anlaşacağımız yüzde yüz :)

Kısaca hayat felsefem : Benim davranışlarım temel yapısı bu sözümle özdeştir 'adamına göre muamele'

Son düzenleme:
Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun :) Bana ilk sen arkadaşkık yolladığın için konuyu ben açtım :)

Bu forumun adını yazmayı öğrendiğin zaman ve bana neden küfrettiğini açıkladığın zaman hoşgeldin derim bende.

bikaç gündür senin üzerinden politika uyguluyorlardı alemto gelcek şöyle böyle diye senden niye gözümüz korkması gerektiğini anlamadım ama hoşgeldin bundan sonra umarım bansız zaman geçirirsin :D

Bu forumun adını yazmayı öğrendiğin zaman ve bana neden küfrettiğini açıkladığın zaman hoşgeldin derim bende.
1-Bu forumun adı Favori Forumum.Net ha birleşik yazmışın ha ayrı yazmışın 😉sonuçta adı doğru
2-Sizlere kim dedise benim arkamdan çok atıp tutmuş .Ben yukarıda saydığım 3 kişiden başka bu forumda küfür etmedim zirada adam gibi adam olanlarada etmem bu benim yapıma ters

1-Bu forumun adı Favori Forumum.Net ha birleşik yazmışın ha ayrı yazmışın 😉sonuçta adı doğru
2-Sizlere kim dedise benim arkamdan çok atıp tutmuş .Ben yukarıda saydığım 3 kişiden başka bu forumda küfür etmedim zirada adam gibi adam olanlarada etmem bu benim yapıma ters

Nee telefon joker hakkı mı?Onu kullandın ya.

bikaç gündür senin üzerinden politika uyguluyorlardı alemto gelcek şöyle böyle diye senden niye gözümüz korkması gerektiğini anlamadım ama hoşgeldin bundan sonra umarım bansız zaman geçirirsin :D
Size benim hakkımdaki bilgileri kim anlattısa gelsin yüzüme söylesin :D .Ben Ocak ayına kadar gayet iyi geçindim forumda ve eskileri bırakarak çok fazla takmadım ama Frank Woods gelip küfür etmesi bana özelden ondan sonra bunun banı açılması beni bu hale getirdi :D.Son olarak arkadaşım benim bansız geçirdiğim vakit çok oldu :D

ben senin küfür ettiğini dünkü yorumlarda öğrendim benim asıl dediğim sen geliyosun diye gözümüzü korkutma çabalarıydı :) ayrıca doğrudur çok vakit geçirmişsindir ama ben bu foruma geldiğimden beri 2 kere banlandın biride baya uzun süreli oldu seni sürekli oşekilde gördüğümden öyle bir dilekte bulunmam normal :)

ben senin küfür ettiğini dünkü yorumlarda öğrendim benim asıl dediğim sen geliyosun diye gözümüzü korkutma çabalarıydı :) ayrıca doğrudur çok vakit geçirmişsindir ama ben bu foruma geldiğimden beri 2 kere banlandın biride baya uzun süreli oldu seni sürekli oşekilde gördüğümden öyle bir dilekte bulunmam normal :)
Birşey demedim zatende ben ocaktan beri admin sayesinde bu haldeyim desem yalan olmaz aslında tabi bu benim düşüncem .Sanada gelip ana avrat küfür edip Ozana söylersen oda sana Frank Woods değil iplerden o değil demesi ve o zaman ipler bu kadar tekneloji değildir modeme reset atman yeterlidi .Bunun içinde ben her gün bu mesajı almakta oldum ve bende Frank Woodsa küfür etmeye başladım .Bu forumda benim hayat hikayemi Ahmet Kayaya çok benzetiyorum hem çok sevenim vardır hemde çok beni sevmiyen üyeler vardır

- - - Ekleme - - -

Hoşgeldin AlemTo yine hızlı bi giriş yapmışsın :D

Hoşbulduk aga :D.Banada bu yakışır :D