Öncelikle Takas,Arslan Bey,Cevaa,Yasin 93,Kreys,WesTxCoasT ,Monsion,Darksall ,Besalet kardeşlerime merhaba diyorum .Şimdi foruma geri dönmemin meselesine gelirsek https://fav10.net/f531/ve-itibari-ile-alem-tonun-bani-kalkmistir-136462/sayfa3 şu konuda capslock nickli üyenin benim arkamdan atıp tutmaları veya başkasının AlemTonun zaten banı süresizdi 5 gün filan değildi demesi tamamen hayal ürünüdür diyeceksiniz peki o zaman nasıl 5 ay oldu diye :😕: Fks 14 adlı süper modun benim mesajlarımın silmesi ve kafasına göre konu kilitlemesine karşı adam gibi görevini yap dedim bunun karşılığında 4 gün mü ne ban yedim ,ondan sonra OzaN'a buna karşılık adil ceza vermediği için hakaret ettim ve 1 aya uzadı ve yine buna karşılık OzaN admine cevap yazmak için Endgname adlı üyenin şifresini kırıp Ozan admine mesaj gönderdim ,bunun karşılığında admin süresiz ban cezası verdi.OzaN ondan sonra 9 Hazirana indirdi 1 ay sonra .Bugün forumda açılan konulara baktımda capsclok dedikleri ve bana karşı arkamda yazılan senaryolar tamamen hayal ürenlerini yani bunların yazdıkları bir kurgu yazısı .Capsclock demiş ki herkesin anasına küfür etti her allahım sen beni Frank Woodsla karıştırdın galiba 😉 ben bu forumda 3 kişiye küfür ettim 1-Danger Ua: Ofm oyununda bana çok pis küfür ettikten sonra küfür ettiğim üyedir 2-Frank Woods: Bu da eski sistemde modeme reset attığında ip değişiyordu ve admin bunu çözemiyordu ve Fran Woodsta sahte hesaplar alıp bana küfür ettiği için bende bir süre sonra admin birşey yapmayınca bende ona küfür etmeye başladım .3-Ve bu kişide Fks 14 onuda forumdan küfür etmedim ,msnden küfür ettim .Bunların arasına pişmanlık duydun mu derseniz hiçbirinde pişmanlık duymadım lakin Fks 14 adlı süper moda keşke o gün küfür etmesedim msnden dediğim oldu .
Yeni üyelerden: Kvp 1905,Emre,Lawrence61 adlı üyelerinde mesajlarını okudum ve sizlere şunu söylemek isterim çok iyi anlaşacağımız yüzde yüz
Kısaca hayat felsefem : Benim davranışlarım temel yapısı bu sözümle özdeştir 'adamına göre muamele'
Yeni üyelerden: Kvp 1905,Emre,Lawrence61 adlı üyelerinde mesajlarını okudum ve sizlere şunu söylemek isterim çok iyi anlaşacağımız yüzde yüz
Kısaca hayat felsefem : Benim davranışlarım temel yapısı bu sözümle özdeştir 'adamına göre muamele'
Son düzenleme: