FF Futbu Ligi 2.Sezon 25.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

En kötü oyuncum 10 milyonun üstünde, bence gitmemeli, 1 milyon için. :D

Bu dediğini oyuncu satamazsam yarın öğreneceğim gece. :)

- - - Ekleme - - -

Benim Futbu tahminlerim direkt tutuyor ama. :D

ne tutması ya hep yenilcem yenilcem diyosun yeniyon :d geçen tottenham ve cityi peşpeşe yendin fark yicem falan diyodun burda da tutmuyo endgame :d

Öyle mi demişti. :D O zaman çekeyim onları. :D Sen fiyatı yükseltsene biraz, benim işim acil. :D Dün 2 kişi satıldı, ben 3'e kaldım tahminen, zira diğerlerinin satılma olasılığı çok düşüktü. :D Ama şu da gerçek ki 15 üstü zor satılıyor. :(

Tam bilmiyorum ama. Sen yine kendi bildiğin gibi yap istersen...

15 üstü zorsa benim oyuncu satılmaz büyük ihtimal :(

Kendiminkinden umutluyum. :D Bu arada tüm oyuncuların 100, bir de berabere kalırız diyorsun, benim oyuncularımın yarısı tıkandı çoktan. :(

benimkilerde tıkandı giggs falan 97 de kaldı gitmiyo artık a.young ilerlemiyo rooney nin moral sorunu takım sorunlu yeni yetenekler arıyorum :D

benimkilerde tıkandı giggs falan 97 de kaldı gitmiyo artık a.young ilerlemiyo rooney nin moral sorunu takım sorunlu yeni yetenekler arıyorum :D

97'de kalana yeni biri getirmeyeceksin herhalde, ben 93'de kaldı diye üzülüyorum ve kaşifte 93'lük oyuncu bulmak imkansız gibi, 90'ı deneyip geliştirmeye çalışacağım. :(

- - - Ekleme - - -

İşin en kötüsü de durup durmadığını tam anlamıyorsun, bir hafta 0 gelişiyor, bir hafta 1. :( Yarın yine atrenmana koyacağım muhtemelen. :(