Son Dakika! "Bir Çocuk Sevdim" 18 Haziran'da Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv bu sezon basarisiz bir sezon geçirdi bence.. Gelecek sezon için ciddi ciddi toparlanmasi gerek..

1. KANAL D
2. Star
3. Show
4. atv

Böyle bence

aylık listeler vardı nerde acaba:D

- - - Ekleme - - -

kocum aylik reyting yok eski sistem bitti agb de vardi öyle bisiy yok bul göster aylik veriler ölçülmüyor ben günlük sıralamaya göre bakıyorum

fox ve star atv geçmisler iste daha ney ?

sadece prime time da geçmişler tüm günde atv önde:D

hanie nerde önde hesaplada görelim emre kendini kandiriyorsun atv reytingleri düsük kabullen müge esra iyi oranlar aliyor ama kanal sıralamada geride

atv nin her gün ortalma giden dizileri var star ve fox da o da yok :D sadece belli günler öndeler zaten sıralama her hafta sabit değil

atv nin her gün ortalma giden dizileri var star ve fox da o da yok :D sadece belli günler öndeler zaten sıralama her hafta sabit değil

foxla star atv geçti emre herkez görüyor ama btek sen atv fox la starın onunde diyorsun helal valla atv h.d.e olmasa samanyolu tv de geçicek onu

ne alakası var star muhteşem hariç tutaqn işi yok :D nasıl geçecek bir beni affetle

diger günler yarıstıgı diziler atv dekinden daha çok izeleniyor :)))))))

son al yazmalım yahsi cazibe bunlar bitmis miladi dolmus pt2 milyon ister oda bitek pazar günü reyting aliyor diger günler yoklari oynuyor bide persembe iyi alior yani

atv yayinladigi ne olursa olsun starın sadece beni affetini geçemiyor

ozan admin gelince sorarız ona atv derse buyıl için foruma bidaha msj atmicam :d