Son Dakika! "Bir Çocuk Sevdim" 18 Haziran'da Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslın da starın başlatacağı dizilerden bazılarından daha iyi sonuç allacağı kesin valaha bazen starı anlayamıyorum

yeni sezonda yılın bombasini bereni kaçırarak star dan bekliyorum :) beren alirsa sasirmayin :) ceyda etes dizisi meraklandırıyor bide vampiri osmani baslicakti behzatç yapımcısından adam film üstlendigi oda meraklandırıcı

- - - Ekleme - - -

Bence devam edecek çünkü gecce.com dışında hiç bir site haber yapmadı doğru olsa çoğu site yayınlardı bana göre

haberturk gazatesinde çıktı

http://www.haberturk.com/medya/haber/747860-hangi-dizi-ne-zaman-bitiyor

@kreys star 7 8 dizi projesi var hepsi ilk 10 a girecek mi ben onu demek istiyorum bene star büyük bir hata yapmış olur diziyi bitirirse

@kreys star 7 8 dizi projesi var hepsi ilk 10 a girecek mi ben onu demek istiyorum bene star büyük bir hata yapmış olur diziyi bitirirse

ilk 10a yaz sezonunda girer taban poanlar düstü sebeni sezon finalleri basladi simdi yaz dizileri 3 reytingle ilk 10a giriyor yazin dizi baslatmak akıllca olur ama drama dizileri yazın tutmaz m.yüzyil %99.99 starda vakıflara yapılan yardımlarda tims ve star ortaklasa çalisiyor seneye çarsamba günün arkasına bir drama dizisi oturtabilir ne koysa izlenir sonra onu düzgün bir güne monte etmek akıllıca olur 😉

ilk 10a yaz sezonunda girer taban poanlar düstü sebeni sezon finalleri basladi simdi yaz dizileri 3 reytingle ilk 10a giriyor yazin dizi baslatmak akıllca olur ama drama dizileri yazın tutmaz m.yüzyil %99.99 starda vakıflara yapılan yardımlarda tims ve star ortaklasa çalisiyor seneye çarsamba günün arkasına bir drama dizisi oturtabilir ne koysa izlenir sonra onu düzgün bir güne monte etmek akıllıca olur 😉
tamam da yaz dizilerin çoğu da yazın bitiyor tutsa da örn:ay tutulması , anneler ve kızları , zehirli sarmaşık bunlar hep yazın zirvede oynadı ama erken den bitirildi en azından star bir çocuk sevdimi sezon finali. yapıp kışın yayınlarsa starı ayakta tutabilirdi

yeni sezonda yılın bombasini bereni kaçırarak star dan bekliyorum :) beren alirsa sasirmayin :) ceyda etes dizisi meraklandırıyor bide vampiri osmani baslicakti behzatç yapımcısından adam film üstlendigi oda meraklandırıcı

- - - Ekleme - - -

haberturk gazatesinde çıktı

Hangi dizi ne zaman bitiyor-HABERTÜRK
kreys Allah aşkına bu yıl star hiç bir dizi tutturamadı. diğer kanallardan transfer ettiği tek hüremle yüzü güldü bir çocuk sevdimde dagıldı. bu star yönetici kafasıyla 10 dizi yapsalar yine tutmaz

kreys Allah aşkına bu yıl star hiç bir dizi tutturamadı. diğer kanallardan transfer ettiği tek hüremle yüzü güldü bir çocuk sevdimde dagıldı. bu star yönetici kafasıyla 10 dizi yapsalar yine tutmaz

bakalım belli olmaz belki tutar :))) tutacak yapimlar var ama birinci olacak yapım daha çıkmadi gibi bir iki transfer yapmak lazım :)))))))

star ve atv bu sene tutturmak zorundalar yoksa kanal d-show ve fox un gerisinde kalacaklar

atv düz gidiyor suan atv en geride kanal haftalık sıralamadan tut günlük oranlamalara kadar atv en altta

star benzemez kimse sana yarismasi tutacak gibi diger yayinlandigi ülkelerde izlenme rekorları kıran bir yapıt endomol üstlendigi fear factor eyvah düsüyorum yapımcısı onu merakla bekliyorum inş tutar ilk 10 da olur total ve ab de

atv düz gidiyor suan atv en geride kanal haftalık sıralamadan tut günlük oranlamalara kadar atv en altta

star benzemez kimse sana yarismasi tutacak gibi diger yayinlandigi ülkelerde izlenme rekorları kıran bir yapıt endomol üstlendigi fear factor eyvah düsüyorum yapımcısı onu merakla bekliyorum inş tutar ilk 10 da olur total ve ab de
sanmam atv şu an hala 3. star ve fox 4.lük için kapışıyor ama fox günlük progrsmlsrı ile starın önünde lale devri ve yer gök aşk ın yanına2 dizi daha tuttururlarsa 3. olurlar starda sadece muhteşem ve beni affet var:D

son bölümlerinde çok çok düzelmişti senaryo başrolde ağırlık bülent inal a geçince senaryoda düzeldi..

hatayı başta yaptılar kertenkele kılıklı sinan karakterine çok rol vermişlerdi oysa o karakterden başrol değil ayakkabı çekeceği olmaz:)))

bülent inal karizma adam gülcan arslanla birlikte diziyi sürüklüyor... gülcanında sesine hayranım kedi gibi miyavlıyor kız :)))

sanmam atv şu an hala 3. star ve fox 4.lük için kapışıyor ama fox günlük progrsmlsrı ile starın önünde lale devri ve yer gök aşk ın yanına2 dizi daha tuttururlarsa 3. olurlar starda sadece muhteşem ve beni affet var:D

fox prime time yayinladigi hiçbir dizi tutmuyor

lale devri y.g.a dısın da :)

atv ise h.d.e dısında reyting alan dizisi yok dur bak muhtesem yüzyıl hesaplamıstı kopyalayım onu prime time sıralamasi

Degerlendirme yaptim bu hafta icin Cumartesi'ye kadar 20:00 - 22:00 veya 23:00 arasi

Pazartesi:
Show Tv - 9.4
Kanal D - 8.3
Star Tv - 3.3
ATV - 0.7
Samanyolu Tv - 1.3
Fox Tv - 7.2

Sali:
Show Tv - 6.3
Kanal D - 13.9
Star Tv - 2.5
ATV - 1.5
Samanyolu Tv - 1.1
Fox Tv - 2.2

Carsamba:
Show Tv - 1.1
Kanal D - 6.3
Star Tv - 12.5
ATV - 4.0
Samanyolu Tv - 2.1
Fox Tv - 2.3

Persembe:
Show Tv - 4.4
Kanal D - 12.6
Star Tv - 3.1
ATV - 3.8
Samanyolu Tv - 2.0
Fox Tv - 2.0

Cuma:
Show Tv - 10.1
Kanal D - 4.3
Star Tv - 3.0
ATV - 7.2
Samanyolu Tv - 1.2
Fox Tv - 1.7

Cumartesi:
Show Tv - 7.1
Kanal D - 3.5
Star Tv - 2.6
ATV - 2.7
Samanyolu Tv - 5.5
Fox Tv - 7.0

Sonuclar:
1.KANAL D - 48.9
2.SHOW TV - 38.4
3.STAR TV - 27.0
4.SAMANYOLU TV - 23.1
5.FOX TV - 22.4
6.ATV - 19.9

endemol mi üstleniyor harbiden? endemol üstleniyorsa, çok iyi izlenir..

endemol bir Hollandaca yapim sirketi, Hollanda'da yaptigi projelerinden biri 25,5 reyting aldi ve 50 share:

[TD="class: kc_cdcb"]3[/TD]
[TD="class: kc_cdc"]14-10-2011[/TD]
[TD="class: kc_cdc"]2035[/TD]
[TD="class: kc_cdtitle"]VOICE OF HOLLAND
[/TD]
[TD="class: kc_cdl"]RTL4[/TD]
[TD="class: kc_cdrt0"]25,5[/TD]
[TD="class: kc_cdrt1"]51,7[/TD]
[TD="class: kc_cdrt2"]3.885.000[/TD]

fox prime time yayinladigi hiçbir dizi tutmuyor

lale devri y.g.a dısın da :)

atv ise h.d.e dısında reyting alan dizisi yok dur bak muhtesem yüzyıl hesaplamıstı kopyalayım onu prime time sıralamasi

Degerlendirme yaptim bu hafta icin Cumartesi'ye kadar 20:00 - 22:00 veya 23:00 arasi

Pazartesi:
Show Tv - 9.4
Kanal D - 8.3
Star Tv - 3.3
ATV - 0.7
Samanyolu Tv - 1.3
Fox Tv - 7.2

Sali:
Show Tv - 6.3
Kanal D - 13.9
Star Tv - 2.5
ATV - 1.5
Samanyolu Tv - 1.1
Fox Tv - 2.2

Carsamba:
Show Tv - 1.1
Kanal D - 6.3
Star Tv - 12.5
ATV - 4.0
Samanyolu Tv - 2.1
Fox Tv - 2.3

Persembe:
Show Tv - 4.4
Kanal D - 12.6
Star Tv - 3.1
ATV - 3.8
Samanyolu Tv - 2.0
Fox Tv - 2.0

Cuma:
Show Tv - 10.1
Kanal D - 4.3
Star Tv - 3.0
ATV - 7.2
Samanyolu Tv - 1.2
Fox Tv - 1.7

Cumartesi:
Show Tv - 7.1
Kanal D - 3.5
Star Tv - 2.6
ATV - 2.7
Samanyolu Tv - 5.5
Fox Tv - 7.0

Sonuclar:
1.KANAL D - 48.9
2.SHOW TV - 38.4
3.STAR TV - 27.0
4.SAMANYOLU TV - 23.1
5.FOX TV - 22.4
6.ATV - 19.9

bu sadece prime time gündüz sadece müge anlı star programlarının hepsi kadar reyting alıyor :D

endemol mi üstleniyor harbiden? endemol üstleniyorsa, çok iyi izlenir..

endemol bir Hollandaca yapim sirketi, Hollanda'da yaptigi projelerinden biri 25,5 reyting aldi ve 50 share:

[TD="class: kc_cdcb"]3[/TD]
[TD="class: kc_cdc"]14-10-2011[/TD]
[TD="class: kc_cdc"]2035[/TD]
[TD="class: kc_cdtitle"]VOICE OF HOLLAND[/TD]
[TD="class: kc_cdl"]RTL4[/TD]
[TD="class: kc_cdrt0"]25,5[/TD]
[TD="class: kc_cdrt1"]51,7[/TD]
[TD="class: kc_cdrt2"]3.885.000[/TD]

yuhhhhhh :D

- - - Ekleme - - -

bu sadece prime time gündüz sadece müge anlı star programlarının hepsi kadar reyting alıyor :D

ama beni affet mügenin topladigi reytingin iki kati aliyor

bu prime time hesaplanmasi atv pazartesi son yayinlanio milyon ister yayinlio beni affet karsi yenilio

sali günü atv al yazmalım yayinlio firar geçio çarsamba m.yüzyıl özeti duymasini geçio persembe alemin kıralı eyvah düsüyorumu geçio ama beni affet yine alemin kıralını geçio cuma h.d.e sinamayi geçiodu simdi nolcak merak konusu

genel tabloda atv hala 3. star iyi gitmezse 5.likte kalacak :D atv şu anki durumu korursa en fazla fox a geçilir ve 4.olur star a geçilmez