M Harfi Artık Yok

:d kısa açıklamalar yerine destanlar yazarsan m harfi dayanmaz tabi :d

MMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmm istediğin M harfini buradan copy-paste yapabilirsin @OzaN

Kopyalamaya gerek yok küçük bir şey var üstünde oraya basınca yazıyor ama yazı hızını çok çok yavaşlatıyor. Mesaj yazarken falan fazla sorun değil de yetiştirmem gereken programlama ödevleri var. :(

USB klavye al sen de o oluyor mu
IBM-USB-Keyboard.jpg

Olmasına olur da uzun vadeli kullanımı hiç rahat olmaz. Ekranın önünde iki klavye hoş olmaz. Mecbur klavyesini yenileteceğim gibi gözüküyor. 1-2 hafta tamire gidebilir laptop. :(

O en berbatı kullanmıştım zananında nasaüstünün klavyesi bozulduğunda :D

Programlar falan var ya o yüzden dedim:D

Olmasına olur da uzun vadeli kullanımı hiç rahat olmaz. Ekranın önünde iki klavye hoş olmaz. Mecbur klavyesini yenileteceğim gibi gözüküyor. 1-2 hafta tamire gidebilir laptop. :(

O en berbatı kullanmıştım zananında nasaüstünün klavyesi bozulduğunda :D

USB klavye fikrine sıcak bakabilirsin bence.:DBen uzun süre kullanmıştım öyle.Laptoptan bir hareketle 3-4 tuş çıkmıştı.Nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum.Sonra USB klavye kullandım bir süre.Hem hoş olup olmamasına niye takıyorsun ki?Satılmayacak klavye maksat kullanışı rahat olsun.:D

USB klavye fikrine sıcak bakabilirsin bence.:DBen uzun süre kullanmıştım öyle.Laptoptan bir hareketle 3-4 tuş çıkmıştı.Nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum.Sonra USB klavye kullandım bir süre.Hem hoş olup olmamasına niye takıyorsun ki?Satılmayacak klavye maksat kullanışı rahat olsun.:D

Kullanımı hoş olnaz işte nasaya bile sığnaz :D