M Harfi Artık Yok

Buda benden bir kare:( number 1 kırık değil aslında ama yerine oturmuyor şuan muhtemelen spaceye sinirlenip indirmişim onu:D Spaceyi tamir etmeye çalıştım ama her seferinde bir parça eksildi en sonunda yapıştırdım 1 sene kullandım yaklaşık olarak:( Ama fena sinir yapıyor zor basıyor felan bayağı kötü zamanlardı üstüne ben o zamanlar gecelere kadar konu hazırla aç felan sinir harap olmuştu, en sonunda parayı kıyıp aldım bir tane:D

bende de backspace yok :D
o0WRT.jpg

EFSANE METİN OKTAY'IN SÖZÜ: "Sarı-Kırmızılı renklere küçükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım"

Helal olsun sana helal olsun.
70.png

Konuları mı karıştırdın bende diyom ne anlatıyo bu kız 😀F

Ben de mi yapıştırsam acaba :D

Belki kalıpları uyuyordur benim m'lerden yollıyayım sana beyaz beyaz kullanırsın:D Senin neresi kırıldı bilmiyorum ama benimkinin o tutacaklar vardı demir o kırılmıştı üstüne benim zorlamalarımda plastikteki tutacaklarda pert olmuştu ama sendeki sorun azsa yapıştırmak iş görür, ben o dalda bayağı uzmanlaşmıştım:D

Belki kalıpları uyuyordur benim m'lerden yollıyayım sana beyaz beyaz kullanırsın:D Senin neresi kırıldı bilmiyorum ama benimkinin o tutacaklar vardı demir o kırılmıştı üstüne benim zorlamalarımda plastikteki tutacaklarda pert olmuştu ama sendeki sorun azsa yapıştırmak iş görür, ben o dalda bayağı uzmanlaşmıştım:D

Demir tutacak kırıldı. Valla yazı yazmak işkence gibi bir an önce halletmem gerek

Demiri nasıl kırmayı başardın:D Yanlış bir anlatım olmuş olmasın, çünkü o demir kolay kolay kırılmaz:D

Muhtemelen yanlış anladım sabit duran demiri diyorsun heralde, benimde o kırılmıştı:(

Hasret sona eriyor bir aksilik çıkmazsa yarın laptopu veriyorum ve Çarşamba günü M harfi ile birlikte alıyorum. :):)

- - - Ekleme - - -

Demiri nasıl kırmayı başardın:D Yanlış bir anlatım olmuş olmasın, çünkü o demir kolay kolay kırılmaz:D

Muhtemelen yanlış anladım sabit duran demiri diyorsun heralde, benimde o kırılmıştı:(

Sabit durandan başka demir mi var ? :D