Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

sohbet konusuna hoşgeldim :D
Anakincan insan söylerdi geliyorum diye beklerdim bende çıkmazdım 😡

anakin sen olmayınca bize cevap vermiyormuş dün onu anladım :culpability:

bencede öyle bir durum var seninle birlikte foruma gelip seninle kaybolanlardan :))

keşke benimde öyle sadık arkadaşlarım olabilse hepsi üçkağıtçı özellikle ben forumda yokken çok konuşuyorlar :)))))))

bizde durum biraz farklı 5 kişi aynı anda bıraktık biz :)
türkgenç zaten 5 yıldır arkadaşım ben döndüm dediğim için bakıyorlar foruma. Onlarda dönmüş olsa ben de bakardım ne yaptıklarına kurtuluşları yok benden :D

böyle daha eğlenceli oluyor. sen de bırakıyorum dediğin halde bırakamamışsın aylardır bu daha kötü bir durum sanırım :)

böyle daha eğlenceli oluyor. sen de bırakıyorum dediğin halde bırakamamışsın aylardır bu daha kötü bir durum sanırım :)

ben görevden atildim bi daha da dönmedim dönme şansim yoktu zaten :D forumu birakip birakmam kimseyi ilgilendirmez. Ki forumu bırakma kavramı kişiden kişiye değişir eskiden günde 50-100 konu açan benin şimdi 1 konu bile açmıyor olması bıraktığı anlamına gelir zaten

ben görevden atildim bi daha da dönmedim dönme şansim yoktu zaten :D forumu birakip birakmam kimseyi ilgilendirmez. Ki forumu bırakma kavramı kişiden kişiye değişir eskiden günde 50-100 konu açan benin şimdi 1 konu bile açmıyor olması bıraktığı anlamına gelir zaten

buda bir bakış açısı tabi :D

Ehem ehem öncelikle destere dostum senin yazdığını görmemişim yorgunluktan düşüp bayılmak üzereydim yazdım ve çıktım kbakma :)

Çakma prenses bekleseydin beni geleceğim saati biliyorsun az çok bende kızdım hadi bakalım :D