Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

bana herşey yakışır yarışmasına katılmayı düşünüyorum :J
ayrımcılık değilkine ona cevap vermemişim küsmüş baksana 😱

ama bizim laflarda yarım kaldı şimdi nerde kaldığımızı bile hatırlamıyoruz önemli bir konu tartışıyorduk emreyle :)))

çalışıyormuş suçlama beni 😱

emrede kafa yokki:) 10 dakka cevap vermezse çatlar sanki.. insanda biraz gurur olur anında damladı çok yüzsüz biri ben burda onu savunuyorum o sanki hiçbişey olmamış gibi sohbete devam ediyor bundan sonra emre diye bir arkadaşım yok aha şuraya yok buraya yazıyorum😀d:d

emrede kafa yokki:) 10 dakka cevap vermezse çatlar sanki.. insanda biraz gurur olur anında damladı çok yüzsüz biri ben burda onu savunuyorum o sanki hiçbişey olmamış gibi sohbete devam ediyor bundan sonra emre diye bir arkadaşım yok aha şuraya yok buraya yazıyorum😀d:d

dizide konuşçaz panpa bunu selimgül yapıcam seni :d

Sen bana bi soru sorsan, kaale almasam çeksem gitsem sen küsmicek misin :q

evet southern haklı ben olsam bir daha selam vermem bir arkadaşım aynen öyle bana cevap vermeden kapıyı kapatmıştı tam hatırlamıyorum 12 yıl oluyor hala konuşmuyorum ::lemo:

ve kavganın fitilini ateşledin sağol :D

çok üzüldüm ama yapacak bişey yok yani gerçekleri söylüyorum yoksa sizin kavğa etmenizi isteyecek kadar art niyetli olabilirmiyim imkansız southa sor ben ne kadar iyi biriyim anlatsın bende art niyet yoktur ama bugün yaşananlardan sonra artık sizin konuşmamanız lazım ömür boyu :bhr:

çok üzüldüm ama yapacak bişey yok yani gerçekleri söylüyorum yoksa sizin kavğa etmenizi isteyecek kadar art niyetli olabilirmiyim imkansız southa sor ben ne kadar iyi biriyim anlatsın bende art niyet yoktur ama bugün yaşananlardan sonra artık sizin konuşmamanız lazım ömür boyu :bhr:

hadi ordan küsmez o bana biliyorum o kadarını :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd