16 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Revan'ın profil fotosunu görünce aklıma geldi.

Bu sene Eurovision neden Azerbaycan'da yapılıyor ki?

Azerbaycan her sene şarkısını İsveçte bestecilere yaptırıyor bence Eurovision bu sene İsveçte yapılmalıydı.:D

@Revan sana soru:
Azerbaycan'da besteci mi yok?

Yoksa besteciler kendine güvenmiyor mu?

Neden her sene Azerbaycan'ın şarkısı hep isveçte yaptırılıyor?

Eldar ve Nigar neden kendi isimleri yerine "Ell ve Nikki" olarak katıldılar yarışmaya?

İsimlerinden utandılar mı?

Lütfen mesajımı yanlış yerlere çekiştirmeyelim.:)

Beste hic bir sey degil Lordy. Okuyanlar kotu seslendirse 1cilik falan hikaye
Benimde sana bazi sorularin var
1. Neden butun turk kardeslerimiz gibi tebrik etmiyorsun?
2. Ermeniler gibi konusdun tipki. Ermeni asillimisin? Cunki ancak onlar kiskanclik amacli boyle konusurlar
Beceren beceriyor Lordy. Katildigindan beri en kotu 8ci yer olmak, Daha 5ci yilinda birincilik her ulkeye nasib olmuyor

Muhteşem Yüzyıl yine 11'e yakın reytingler alacak gibi, asıl Kuzey Güney çok kötü görünüyor. :)

aga asıl sakarya fırat gitmiş 2.48e düsmüs 5.76 dıydı o dizi maç en az m.yüzyıl etkilerse sasirmam kuzey 5.8 4.9a düsmüs gibi .eyvah düsüyorum pek etkilenmedi ..

Eyvah Düşüyorum sırasında maç yoktu ki. :D Maç biter bitmez herkes normalleşmiş, Muhteşem Yüzyıl'ın ikinci yarısı gayet iyi. :)

Eyvah Düşüyorum sırasında maç yoktu ki. :D Maç biter bitmez herkes normalleşmiş, Muhteşem Yüzyıl'ın ikinci yarısı gayet iyi. :)

maç 4-0 bitecegi bilseydi birtek fbliler izlerdi heralde babam ilk yari 2-0 oldu o kendi odasinda serediyor direk kapattı bu maç 4 e 5 e gider dedi zate 4 oldu maç çok zevksiz di bursaspor cansızdı fenerbahçe çok bilenmiş ve hırslanmıstı o patlamaya küçük takımlarin gücü yetemezdi... tarihi bir farkla 29 sene sonra kupayi aldi tebriker fenerbahçe Fair Play Yapalım :)

Program sıralamaları eklendi, Muhteşem Yüzyıl maça rağmen yükselmiş, 15 reyting almış. :)

2. Ermeniler gibi konusdun tipki. Ermeni asillimisin? Cunki ancak onlar kiskanclik amacli boyle konusurlar
Beceren beceriyor Lordy. Katildigindan beri en kotu 8ci yer olmak, Daha 5ci yilinda birincilik her ulkeye nasib olmuyor

Ben niye tebrik etmiyim tabiki ettim hatta gurur duydum.
Ayrıca beni ermenilerle aynı kefeye koyma lütfen.
Ben sadece aklıma takılan gerçekleri sordum.
Katıldığınızdan beri 5. 3. oluyorsunuz tamam ama hep isveçli bestecilerin şarkılarıyla oluyor bu başarılar. İstisnasız her sene şarkınız orda yapılıyor. Bunun için sormuştum.:)

lordly biz birinci yilimizda kendi bestemizle ciktik ve 8-ci olduk.hic bir ulke boyle basariyi elde ede bilmez.kiskanclik neye lazim.

revan haklı. sanki türkiye türkçe bir şarkıyla gidiyorsa eurovisiona da azerilere laf atıyoruz. sonuçta eurovision bir eğlence yarışması. ülkelere her durumda birinci olup reyting yapma peşinde .

Muhteşem a/b'de 15,40! Muhteşem hayat belirtisi gösterdi. Ama totalde 1-2 reyting daha fazla alsaydı daha iyi olurdu. Neyse yine de güzel başarı. Tebrikler kreys tebrikler star.:D

Ben niye tebrik etmiyim tabiki ettim hatta gurur duydum.
Ayrıca beni ermenilerle aynı kefeye koyma lütfen.
Ben sadece aklıma takılan gerçekleri sordum.
Katıldığınızdan beri 5. 3. oluyorsunuz tamam ama hep isveçli bestecilerin şarkılarıyla oluyor bu başarılar. İstisnasız her sene şarkınız orda yapılıyor. Bunun için sormuştum.:)
Valla ben şarkılarımızı kimin yazdigini bilmiyorum. Umurumda da deyil. Benim icin esas olan kazanmamiz. Bizden baska bir cok ulke de kendi yazmiyor. Ayrica beceren beceriyor. Diger ulkeler de isveclilere yazdirib kazansin da gorelim. Kendi dilinde sarki okuyan İngiltere bile kazanamiyor. Demekki performans cok onemli

lordly biz birinci yilimizda kendi bestemizle ciktik ve 8-ci olduk.hic bir ulke boyle basariyi elde ede bilmez.kiskanclik neye lazim.

yapmayın ne türkiyenin başarısı nede azerbaijanin başarı şarkılarından değil türklerin avrupaya bol göç vermesinden. geçen sene türkiye yari finalde elenince bu is Azerbaijana yaradi

Ne kıskançlığı ya ben Azerbaycan'ı neden kıskanıyım.:D

Eurovision'u bu kadar önemsiyorsunuz ki çok paralar döküyorsunuz bu işe.

Eurovision'un miadı doldu zaten. Her sene izlensin diye çabalayıp duruyorlar. Örneğin geçen sene İngiltere'nin Blue grubunu göndermesi.

Benim demek istediğim kesinlikle aşağılama değil. Sadece neden olduğunu sordum her zamanko gibi mesajı başka yerlere çekelediniz ha.

diyorum bu sbt nin deneklerinde sorun var. diger kanallarda oynan tüm maçlarda ab reytingi hep totaliter geçiyor fark atıyor. ama atv de maç olunca bu tam ters oluyor :)))))))))

sbt adam akıllı bir denek yapmadı gitti maçın erken bitince bu is muhteseme yaramış. maç icin ekrana geçenler batı muhteseme bakayım demiş :)))))))) hafta muhteşem yine duser

Muhteşem Yüzyıl açık ara zirvede. Maça eağmen yükselmiş. Tebrikler
Kuzey Guney maça iyi direnmiş. Ama az dusus var
Sakarya Firat bor az dusmus
Eyvah Dusuyorum mukemmel gitmis. Ama Star persembeleri yayinlamakla hata yapiyor
Gunluk diziler super gitmis
Canimin İci AB'de yukselmis