16 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Haftalık diziler hakkında yorumlarım;

Unutma Beni aldığı yüksek oranla herkezi şaşırtmıştı, fakat bugün dizi düşüşte.
Beni Affet düne göre az da olsa yükselmiş.
Deniz Yıldızı'da düne göre düşüşte.
Dinle Sevgili ise düne göre çok iyi gitmiş üstelik aynı saatte başladığı Fenerbahçe,Bursaspor kupa finali maçı varken, ve Çarşamba'nın lideri Muhteşem Yüzyıl varken bu zorlu günde bence iyi gitmiş.

iki kral ilk iki sırayı paylaşmış:)

tebrikler muhteşem yüzyıl
tebrikler fenerbahçe :))

Muhtesem Yüzyil Maca ragmen düsüs yasamamis hatta AB de 15 Reytinge kadar cikmis tebrik ediyorum.

Sakarya Firat dogal olarak mactan en fazla etkilenen Dizi olmus ama yinede total de 5 Reytingin Altona düsmemis.

Kuzey Güney de mactan azda olsa etkilenmis, her Zaman yaziyorum MY oldukca bu Dizi 7 Reytingin üstüne cikamaz.

Mac iki grubtada atv ye göre cok iyi gitmis olsada beklentilerin altinda geldi bununda sebebi maci sadece FB liler izledi, eger Mac basa bas gitseydi total de zirveyi alabilirdi.

harbi sildi süpürdü tahminlerimiz tutu aga seninle
:)))))

fener yendi zaten gsliler direk kapatti maçı dogal sonuclar

HERKEZ star tv kilitlenmis dün :)))) Muhtesem bir gündü dün
Aynen:)
Bazilari diyolardi 8-9 reytinge dusmus al size reyting 11.Takas ise ne 15'i diyodu al 15 reyting.Aksamki bolum muhtesemdi ve maca ragmen total'de maci geride birakmis.Ab'de ise 5-6 fazla almis.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]23[/TD]
[TD]CANIMIN İÇİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:20:15[/TD]
[TD]19:46:48[/TD]
[TD]00:26:33[/TD]
[TD]2,41[/TD]
[TD]8,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sonunda atağa geçmiş inşallah devam eder süper bi dizi :)

muhteşem ne olmuş öyle işte milete muhteşemi dizi yoklugunda izlediği bir kez daha kanıtlanmış oldu. bir diğer kanıtta fener ikinci kez muhteşmi deviyor :)))))))))))

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:54:29[/TD]
[TD]23:20:44[/TD]
[TD]01:47:41[/TD]
[TD]15,40[/TD]
[TD]37,74[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]BURSASPOR - FENERBAHÇE FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:17:34[/TD]
[TD]22:33:23[/TD]
[TD]01:53:10[/TD]
[TD]9,18[/TD]
[TD]23,20[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:12[/TD]
[TD]20:41:28[/TD]
[TD]00:42:16[/TD]
[TD]6,80[/TD]
[TD]20,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güzel bir cevap verdi halkımız sana :D

Aynen.Beyazsoy hani mac muhtesemi devrismisti hatta muhtesem a/b'de 6 reyting fark atmis.:)

Canimin Ici ve Esra Erol, Beni Affet çok yükselmisler. Star Tv dün açik ara kanallar arasinda 1.olmus. Hem ögle kusagi hem aksam kusaginda. Tebrikler Star..

Star'ı bir kez daha öveyim.

2 gündür Canımın İçi'ni izliyorum ve gayet güzel bir dizi özellikle Perran Kutman gerçekten ustalığını yine konuşturuyor.

Ama bizim Türk halkı nedense bu tarz dizileri beğenmiyor ve bu durum beni üzüyor.

Canimin içi güzel bir dizi usta oyuncular konuk olarak geliyor oyle zirt diye taninmadik biride değil ha :)