12 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Lale Devri (Fox)

• İffet (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Yeni Bir Hayat - Final (Star)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 13.3%
  • Fenerbahçe - Galatasaray Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 5 33.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Ne 5'i ya güldürmeyin insanı.:D İffet 5 falan alamaz.

Zaten derbi ve iffet'in kitleleri farklı. Fazla etkilenmemesi normal.:)

O senin dusuncen. Saygi duyarim. Ama gordugun gibi Lale Devri de dusmus. Herhalde onlarin kitleleri ayni degil. Hattta Akasya Duragi da dusmus

Lordly senin iffetle sorunun ne bütün yapımlar sert düşüş yaşarken sen 0,53 düşüş yaşayan yapımı eleştiriyorsun baksana akasya durağı 5'lerden 3'lere

O senin dusuncen. Saygi duyarim. Ama gordugun gibi Lale Devri de dusmus. Herhalde onlarin kitleleri ayni degil. Hattta Akasya Duragi da dusmus

İlk defa görüşüme kavga etmeden saygı duyan biri oldu. :-/ Keşke herkes senin gibi olsa.

Bütün dizilerin düşmesi normal. Kimisi çok düşer kimisi az düşer. Dediğin gibi İffet fazla düşmemiş diğerlerine göre ama derbi olmasaydı 5 reyting alması zordu. 4 reytinge ancak çıkabilirdi.

İlk defa görüşüme kavga etmeden saygı duyan biri oldu. :-/ Keşke herkes senin gibi olsa.

Bütün dizilerin düşmesi normal. Kimisi çok düşer kimisi az düşer. Dediğin gibi İffet fazla düşmemiş diğerlerine göre ama derbi olmasaydı 5 reyting alması zordu. 4 reytinge ancak çıkabilirdi.

Tabii 4 de ala bilirdi. Gelecek hafta herhalde tahmin ederiz kac aldigini :)

Survivor'u izledim yarisma cok guzeldi mac'tan dolayi dusus yasamasina ragemn a/b'de zirveyi almis.

reyting falan hikaye şampiyon cimbom :D derbi özelin gerçek reytingi 15 dir bence ne 7 si şampiyonluk maçı 7 reyting alır mı hiç insan tekrar tekrar izler :D

tüm türkiye maça kitlenmiş kim dizi izler böyle bi günde reytingler bana çok boş gelmeye başladı trt1 o saatte maç sırasında sadece 7 reyting mi alabiliyo gel de inan bu 2000 kişi nerde yaşıyo acaba çok merak ediyorum

İnsanlar zaten maçı izlemiştir. Sonucunda da herkes sevinçten sokaklara aktı. Oturup evde maçın tekrarını izleyip ne yapsın?:D Zaten maç da olağanüstü harika bir maç değildi. Bu reytingler gayet normal bence.

maçı izledim müthişti ya müthiş

karşılaştırmalı reyting tablosu hayrına eklendi

sayan oldumu telegolu kaça bolmusler adamlar utanmazsa programi yüze bölüp kimseyi listeye sokmayacak :))))))) yahşi cazibeyi ne zaman butureceklet yahu.

tüm türkiye maça kitlenmiş kim dizi izler böyle bi günde reytingler bana çok boş gelmeye başladı trt1 o saatte maç sırasında sadece 7 reyting mi alabiliyo gel de inan bu 2000 kişi nerde yaşıyo acaba çok merak ediyorum

sbt yi trt kurdu yine itiraz ediyon yahu :)))) Daha ne olsun sanki tek spor programı trt var. bide zaten maçı izlemek isteyen 5 on kuruşuna kiyar cafe de izler. zaten millet dışarda oldugundan genel reyting kaybı var.

lale devrini izledim ama izlemez olaydım saflıkta sınır tanımayan çınar sarı çiyan yeşimle evleniyor çok sinir bi bölümdü

beyazsoy sen mi geldin ya nerelerdeydin son gülen iyi güler demiştik demi :d Allah büyük gün gelir devran döner demiştik arenadaki maçtan sonra :D