12 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Lale Devri (Fox)

• İffet (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Yeni Bir Hayat - Final (Star)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 13.3%
  • Fenerbahçe - Galatasaray Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 5 33.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
MAÇ AÇIK ARA acun dağilmis iffet 22 23 de listeye gireer

Star Tv web sitesine büyük tebrikler. Gerçekten takdir ettim Star Tv web sitesini. Su an Iffet'i canli olarak oradan izliyorum. Yüksek kalite ve donmadan izliyorum. Süper gerçekten. :)

Star Tv web sitesine büyük tebrikler. Gerçekten takdir ettim Star Tv web sitesini. Su an Iffet'i canli olarak oradan izliyorum. Yüksek kalite ve donmadan izliyorum. Süper gerçekten. :)

Evet.Star'ın web sitesi çok güzel.Videolardada donma yapmıyor,Kanalı İzlerkende ve çözünürlüğüde çok güzel.

şefkat tepe survivoru geçiyomuş nerdeyse :d helal olsun derbi özel 1. olması lazım normalde farkla hemde

22-23 arası Survivor kendine gelmiş biraz ama sezonun en düşük reytingli bölümü olur herhalde. Stadyum'un yarın birinci olması kesin. Büyük ihtimal bölerler ve özetin olduğu kısım 10 reyting üstü çıkar. :)

normalde trt 1 15 i geçer bu reytingler ne ya tüm ülke maça kitlenmiş survivor ı falan kim izler ki

çok fzla spor programı var ntv-show-trt hepsi listede olur:)star fazla yogunluk olmadigndan donmuyor muhteşem in oldugu gün nerdeyse acılmıyor:(

Stadyum'u nerdeyse 10'a böleceklermiş.:D

a/b'de Survivor 1. olmuş.

İffet yine batık.

Tüm diziler maç nedeniyle düsmüs çok normal. Haftya Iffet yükselir insallah. :)

İffet yükselmez, üzgünüm ama bu beklentiden vazgeçin.

Bölüm kötüyse 2 küsür, bölüm heyecanlıysa 3 küsür reyting alır. Potansiyel bu kadar.:)

Trt1 de ne şerefli ne asil bir kanalmış. 😛

Stadyumu 15 dakikalık parçalara ayıra ayıra program kalmamış ortada. Helal Trt'ye işini biliyor. Kendi reyting şirketi malum at koşturuyor istediği gibi.

Butun dizi ve programlarin neredeyse 3 reyting dusmesine aldirmayan İffet cok da dusus yasamamis. Heyecanli bir bolumdu. Demekki derbi olmasa 5 reyting falan alacakti. Bu bolumun derbiyle karsi-karsiya gelmesi buyuk sanssizlik
Survivor buyuk dusus yasamis
Diger dizi ve programlarin hepsi dusmus

Ne 5'i ya güldürmeyin insanı.:D İffet 5 falan alamaz.

Zaten derbi ve iffet'in kitleleri farklı. Fazla etkilenmemesi normal.:)