Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:D Postun önüne hiçbir zaman geçilmez:D

post kasmak kötü gibi gözüksede forumun canlanması için çok iyi bir durum ... yazılar boş bile olsa forumda bir canlanma oluyor seviyorum canlı forumu herkesin günde iki üç tane beylik laflar ettiği bir forum çekilmez :)))

post kasmak kötü gibi gözüksede forumun canlanması için çok iyi bir durum ... yazılar boş bile olsa forumda bir canlanma oluyor seviyorum canlı forumu herkesin günde iki üç tane beylik laflar ettiği bir forum çekilmez :)))

Hayır forumu canlandıran bişey değil geçen sene yazın şimdiki kadar mesaj yazılmıyordu.Ama ordaki arkadaşlık ortamını görseydiniz anlardınız benim dediğimi.

forum oyunlarından çıkmıyolar :d

Ben 1 senedir forumdayım 300 mesaj anca var :D

Yönetimdeki kişiler tarafından gizli kıskaslara göre gizli bir oylama iyi olur gibi:)

Hayır forumu canlandıran bişey değil geçen sene yazın şimdiki kadar mesaj yazılmıyordu.Ama ordaki arkadaşlık ortamını görseydiniz anlardınız benim dediğimi.

Ben 1 senedir forumdayım 300 mesaj anca var :D

3 veya 5 kişinin samimi arkadaşlık ortamının foruma katkısı yokki forumdaki alanların herkes tarafından ne kadar kullanıldığıyla alakalı başarı :))

Anket zaten degisecek veya büyük ihtimalle bir daha olmayacak. :)

Daha aktif olanların ama mesaj yazmayanların haksızca önüne geçmek.

daha aktif olanlar zaten hakkını sonuna kadar alıyor aktifliği kimse çok mesaj yazmakla eş tutmuyorki öyle bir başarı kıstası yok senin dediğin haftalık sıralamada birnci yada ikinci olması ise birinciye kimsenin altın madalya taktığı yok ben görmedim en azından..

mesela şu anda forumda bana göre en aktif üyelerden biri beyazsoydur mesajlarını etkili ve doğru kullanmasını biliyor .. beyazsoyun 100 mesajının benim 1000 mesaj yazmam beyazsoydan daha başarılı olduğumu göstermez bu açıdan başarı değerlendirmesini çok mesaj yazmakla veya çok konu açmakla kimse değerlendirmiyor ..öyle bir sıkıntı olduğunuda sanmıyorum .. ama dediğin gibi burda çok mesaj yazan maddi bir çıkar sağlasaydı bende senin kadar karşı olurdum post kasmaya onun haricinde post kasmanın kimseye zararı yok isteyen kasar isteyen kasmaz kurllara aykırı olsa zaten cezalandırılır kurallarada uygunsa sorunda yok demektir ..

Evet gelecek ay öyle yapariz. Yani konu sahibi ben ve OzaN adminin disinda kimsenin ögrenemeyecegi sonuçlar.

Gizli oylama fena olmaz ama forum şimdilik buna izin vermiyor, anca form açılabilir Ozan tarafından, o da zor olur. :)

Tahminen bir daha anket yapmayacağız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...