benim için mod falan farketmez adam gibi adamsa onu kardeşim gibi severim bak cevaa ya bak darksaal a onlar mod değil mi modlar ama ikisinide çok severim.cezalar haksızsa itiraz ederim ne var bunda a yazsak 2 b yazsak 5 puan ceza geliyo ama son günlerde düzeldi sanki biraz daha serbestlik var inşallah böyle sürer
Bu benim degerlendirmem takas. Sana karsi özel bir durum degil. Aktiflik/mesaj yazmada zaten çok iyisin. Fakat biraz daha saygili olabilirsin, özellikle reyting konularinda ve admine karsi. Bir yönetici veya admin ceza verirse buna her seferinde itiraz etmemelisin. Keyfimize ceza vermiyoruz sonuçta.
benim için mod falan farketmez adam gibi adamsa onu kardeşim gibi severim bak cevaa ya bak darksaal a onlar mod değil mi modlar ama ikisinide çok severim.cezalar haksızsa itiraz ederim ne var bunda a yazsak 2 b yazsak 5 puan ceza geliyo ama son günlerde düzeldi sanki biraz daha serbestlik var inşallah böyle sürer
O zaman destere'ye oy verme ihtimalin sıfır.beşiktaş yenerse yada berabere kalırsa oyum destereye
destere dedim ama hepsi benim panpalarım
takas performans derken eskıden lıderdın olumune sımdı gencler ıkıye katlıyor senı