Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oy kullanılmıştır :D

Bu benim degerlendirmem takas. Sana karsi özel bir durum degil. Aktiflik/mesaj yazmada zaten çok iyisin. Fakat biraz daha saygili olabilirsin, özellikle reyting konularinda ve admine karsi. Bir yönetici veya admin ceza verirse buna her seferinde itiraz etmemelisin. Keyfimize ceza vermiyoruz sonuçta.
benim için mod falan farketmez adam gibi adamsa onu kardeşim gibi severim bak cevaa ya bak darksaal a onlar mod değil mi modlar ama ikisinide çok severim.cezalar haksızsa itiraz ederim ne var bunda a yazsak 2 b yazsak 5 puan ceza geliyo ama son günlerde düzeldi sanki biraz daha serbestlik var inşallah böyle sürer

Her büyük finalde ben varım :D ama sadece 1 kere en favori üye oldum peh :D

Fks14 ayrıntılı yorum yapıcağım dediğinde, bu kadar olacağını tahmin edemezdim:D

benim için mod falan farketmez adam gibi adamsa onu kardeşim gibi severim bak cevaa ya bak darksaal a onlar mod değil mi modlar ama ikisinide çok severim.cezalar haksızsa itiraz ederim ne var bunda a yazsak 2 b yazsak 5 puan ceza geliyo ama son günlerde düzeldi sanki biraz daha serbestlik var inşallah böyle sürer

Herkesi nasil görmek istediginde tabi ki özgürsün, kimse de buna karisamaz. Fakat bazen yöneticilere ve üyelere çok sert çikiyorsun, bunu biraz azaltabilirsin bence. :) Bu sadece bir tavsiye. :)

@kaan955 Ayrintili yorum yapacagim dedim ve ayrintili yorumumu yaptim. :D

artık iddaa oynarken endgame sorcam ne derse tersini yazcam :d

takas performans derken eskıden lıderdın olumune sımdı gencler ıkıye katlıyor senı :(

bana oy veren veya oy vermeyen herkese teşekürler ...

benim oyum poli ye .......

destere benim degerlendirmemi nasil buldun? :))))

TOTAL,AB,SBT,TNS,TIAK felan :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...