bahtma çıka çıka orcun çıkmış... yapılır mı bu banaaa...kızım senin karakterinde bişi yokki şakayı bi yana bırakırsam benim karakterimde iyi hepsi güzel yazılmış benimde anam babam yok kuzenle yaşıyom
bahtma çıka çıka orcun çıkmış... yapılır mı bu banaaa...kızım senin karakterinde bişi yokki şakayı bi yana bırakırsam benim karakterimde iyi hepsi güzel yazılmış benimde anam babam yok kuzenle yaşıyom
kız ne bilim esra ve orçun ismini yan yana getiriyorumda.. yakışmıyo bee..orçunu beğenmiyomusun
kız ne bilim esra ve orçun ismini yan yana getiriyorumda.. yakışmıyo bee..
ilahi furkan.. daha havalı isimli birini seçebilirdin..
Baska kimi istiyordun ki
ilahi furkan.. daha havalı isimli birini seçebilirdin..
*Dream*: 22 yaşında, masum, sakin ve kimseye zararı olmayan bir kızdı. Bir sabah, evinde ölü bulunmaktadır. Ve *Dream*'in geçmişini öğrenenen, Umutsuz FavoriForumum Kızları, gerçekleri öğrenince büyük bir şok yaşar. *Dream*'in katilini bulmak için arayışa giren Umutsuz FavoriForumum Kızları, katilin çok yakınlarda olduğunu bilmiyorlardır.
Ben neden ölüyorum ya
çağatay olsa emin ol seni yerlere göklere sığdırmazdım.. yaptığın tüm hatalarıda unutuverirdim... neyse orcunla idare etcez artık
Çagatay Ulusoy'la anlasmaya variyorduk, fakat kendisi "Medyapimi kiramam, ama gönlüm bu dizide, beni anla" dedi ))
çağatay olsa emin ol seni yerlere göklere sığdırmazdım.. yaptığın tüm hatalarıda unutuverirdim... neyse orcunla idare etcez artık
bence dream yerine bahar ölsün nasılsa çıkmak istiyor diziden. 😛
kız kıskançlık yapıyor aynı baş rolü paylaşamam. :5: