Yepyeni Bir FavoriForumum Dizisi Geliyor: "Umutsuz FavoriForumum Kızları"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızım senin karakterinde bişi yokki :D şakayı bi yana bırakırsam benim karakterimde iyi hepsi güzel yazılmış benimde anam babam yok kuzenle yaşıyom :d
bahtma çıka çıka orcun çıkmış... yapılır mı bu banaaa... :d

*Dream*: 22 yaşında, masum, sakin ve kimseye zararı olmayan bir kızdı. Bir sabah, evinde ölü bulunmaktadır. Ve *Dream*'in geçmişini öğrenenen, Umutsuz FavoriForumum Kızları, gerçekleri öğrenince büyük bir şok yaşar. *Dream*'in katilini bulmak için arayışa giren Umutsuz FavoriForumum Kızları, katilin çok yakınlarda olduğunu bilmiyorlardır.

Ben neden ölüyorum ya :D:D

*Dream*: 22 yaşında, masum, sakin ve kimseye zararı olmayan bir kızdı. Bir sabah, evinde ölü bulunmaktadır. Ve *Dream*'in geçmişini öğrenenen, Umutsuz FavoriForumum Kızları, gerçekleri öğrenince büyük bir şok yaşar. *Dream*'in katilini bulmak için arayışa giren Umutsuz FavoriForumum Kızları, katilin çok yakınlarda olduğunu bilmiyorlardır.

Ben neden ölüyorum ya :D:D

Senaryo geregi, üzgünüm . :D

Çagatay Ulusoy'la anlasmaya variyorduk, fakat kendisi "Medyapimi kiramam, ama gönlüm bu dizide, beni anla" dedi :)))
çağatay olsa emin ol seni yerlere göklere sığdırmazdım.. yaptığın tüm hatalarıda unutuverirdim... neyse orcunla idare etcez artık :d