Polyanna ~
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 10
- Puanı
- 149
biz senaryoyla ilgilenmiyoruz bile emre art niyetli ) şimdiden avusturalyada çiftlik bakıyoruz kendimize )))
ben öbür diziden bahsediyodum.
ben öbür diziden bahsediyodum.
neden avusturalya? bence Ankara'ya gidin, Bahar çok sever Ankara'yı.
Bahar'n aşık olduklarının sizi rahatsız edeceklerini sanmıyorum ben. Etse etse seni ederler destere malum erkekleri seviyorlar.
ya benide baya küçük emrah yapmışın... gerçi onun anası vardı da.. yaaa... hiç beğenmedim senaryoyu... en azından cevaayla sevgili filan olsaydım.. orcun?22 de ne?
ya bak ben senaryoya birşey demiyorumda senaryodaki kendi karakterimi beğenmedim.. yani daha düzgün bi karakterim olabilirdi.. anam yok babam yok bide ihanet... 😛 baya küçük emraha bağlamışın beni.. asıl senin alacağın olsun furkan..
Begenmedin mi? Öyle olsun esra...
ya bak ben senaryoya birşey demiyorumda senaryodaki kendi karakterimi beğenmedim.. yani daha düzgün bi karakterim olabilirdi.. anam yok babam yok bide ihanet... 😛 baya küçük emraha bağlamışın beni.. asıl senin alacağın olsun furkan..
Valla dizi de dizi ama... gitmişsin en kötü kız yapmışın beni...alacağın olsun furki...
Bu bir dizi, bir dizi Esra..
Valla dizi de dizi ama... gitmişsin en kötü kız yapmışın beni...alacağın olsun furki...
haaa.. ne demezsin.. furki Valla nerde en beseleme bi tip varsa onu yapmışın affedersin ama ne bilim çıkarsan olur mu beni.. kusura bakma ben başta gzel bi karakter olurum sandım ama ne bilim en beseleme tip olacağımı söyleseydin baştan çıkardım..
Ya niye kötü kizsin.. Ne güzel egleneceksin anneannen Nunis'le . Daha ne istiyonn
kız bahar mod.n hayırlı olsun anneemmmm... ayy keşke sizin gbi olsam beni gtmiş en bahtsız kı yapmış.. oldu olacak fatoşgülde yapar bu beni... ahh ahh..en azından bizim gibi bir erkeğin peşinden koşmuyosun
haaa.. ne demezsin.. furki Valla nerde en beseleme bi tip varsa onu yapmışın affedersin ama ne bilim çıkarsan olur mu beni.. kusura bakma ben başta gzel bi karakter olurum sandım ama ne bilim en beseleme tip olacağımı söyleseydin baştan çıkardım..
kızım aman oğlum yani bak biz şaaapalım şimdi.. yani bi daha böyle birşey olursa nası bi karakter canlandrcağımızı önceden söyleyeim.. bu sferlik işin içinde sen varsın diye kabul ediyorum ama bi daha böyle karakter söylemeden kabul etmek yok.. eğlenceymiş.. size eğlence bana mı eğlence..
esra ne kadar alinganlik yaptin.. sen niye takiyorsun bu kadar.. senin canlandiracagin karakter çok eglenceli bir karakter. Kusura bakma, cikartmayacagim seni dizimde. Her seyi tekrardan düzenleyemem. Zaten günlerce bu konu için ugrastim. ))