En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne alaka simdi?

Bence Songül-Sera hayranlari birseyler yapiyorlar ankete ya da gerçekten bu kadar çok kisi oy kullandi.

Twitter da konuyu retweetleyenlere baktım onlarda sen tweetlemişsin sadece 1 farklı kişi tweetlemiş ona rağmen iyi sonuç :)

O zaman Songül-Sera fanlarindan birileri oylamayi hackliyor.

Ya bir gidin işinize. Birisi resmen oylamayla oynuyor. Konunun okunma sayısı : 2.000, ankete oy kullananların sayısı 40.000.

Konuya 40.000 kişi oy kullanmaya geldiyse, okunma sayısı da 40.000 olmak zorunda.

Resmen saçmalık!

40.000 kişi oy kullanmamış ki dikkatli bakın
Sera Tokdemir:18.93846
Songül Öden: 21.99153

Anketle açık açık oynanıyor

Heya bende %26 %74 sandıydım:D
Bu organizasyon battı bu saatten sonra hayır gelmez

Simdi;

Benim Twitter'da paylasmis oldugum bu anket, Umutsuz Ev Kadinlari tarafindan retweetlendi ve favorilere eklendi. Umutsuz Ev Kadinlari takipçi sayisi: 8.012

Ardindan Facebook'ta paylastim; Songül Öden Lovers sayfasinda; 31.988 kisi sayfayi takip ediyor.

Ve Sera Tokdemir'in sayfasinda paylastim: 11.607 kisi takip ediyor.

Ayriyetten Hayat Devam Ediyor sayfasinda paylastim: 340.034 kisi takip ediyor.

Simdi;

Benim Twitter'da paylasmis oldugum bu anket, Umutsuz Ev Kadinlari tarafindan retweetlendi ve favorilere eklendi. Umutsuz Ev Kadinlari takipçi sayisi: 8.012

Ardindan Facebook'ta paylastim; Songül Öden Lovers sayfasinda; 31.988 kisi sayfayi takip ediyor.

Ve Sera Tokdemir'in sayfasinda paylastim: 11.607 kisi takip ediyor.

Ayriyetten Hayat Devam Ediyor sayfasinda paylastim: 340.034 kisi takip ediyor.
Bak arkadaşım 40.000 kişi oy kullansa görüntülenme en az 40.000 olur biz çocuk değiliz:)
Bu işte bir iş var hala savunma bence

Songul hala yukseliyor, kimin hayraninin anketle oynadigi belli bence, anlasilmasin diye Sera'ya da oy atiyor. Bu kadar oy olmaz, mumkun degil.

oylamalarda bi iş var

Bak seni suçlamıyorum 40.000 oya 2.000 hit imkansız!

Yanlış anlamanı istemem Fks14.40000 oya karşılık 2000 hit çok garip :(

bnm paylaştığım ankete 400 oy topladıysam furkan da o kadar çalışıyor toplamıştır oy:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...