1 Mayıs 2012 | Yönetimdeki Yeni Değişiklikler

Öncellikle Arslan Bey'i ve primavera'yi tebrik etmek istiyorum. Ikisi de bu görevi layikiyla yerine getirecektir, eminim buna.

BesaleT sana da tebrikler. Bu görevi layikiyla yerine getireceksindir umarim.

besalet : tebrikler
primavera :tebrikler
arslanbey: tebrikler ..

arkadaşlarımız sonuna kadar hakediyor (gerçi ben daha çok hakediyordum ama neyse):)

yani kutluyorum sizi :)):Z:Z:Z

xdragxx ın super mod olması ıcın once fener fanatıkliğini bırakmalı futbol bolumunde objektıf olmalı.

Arslan bey ı bende desteklıyorum reytıng bolumunde sureklı konu acması cenatıonu gecmesını sagladı.. Umarım persembelerı objektıf olurkı olacagını dusunuyorum :)

prımavera bıraz geyıği azaltırsa cok daha ıyı olur.. Besalet de en cok hakedendı bence

xdragxx ın super mod olması ıcın once fener fanatıkliğini bırakmalı futbol bolumunde objektıf olmalı.

Arslan bey ı bende desteklıyorum reytıng bolumunde sureklı konu acması cenatıonu gecmesını sagladı.. Umarım persembelerı objektıf olurkı olacagını dusunuyorum :)

prımavera bıraz geyıği azaltırsa cok daha ıyı olur.. Besalet de en cok hakedendı bence
Fanatiklik yapmadan fanatik dediniz fanatik olsam ne yapardınız Allah'a havale ediyorum

Yok kendimi frenleyeceğim biraz :D

fren yok nasıl oraya çıkardıysak düşürmesinide biliriz biz halkız yarın yine seçim sandığı gelir önümüze:)))))))))))))))))

bizde tek ölçü geyik oranındaki yükseliştir geyik oranında azalma olursa senden biliriz :)))))))))