1 Mayıs 2012 | Yönetimdeki Yeni Değişiklikler

Küçücük bir mini yorumda bulunmak istiyorum.Arslan Beyin yerine Polyanna ve ya Orçun_22 gelseydi inanın ki üzülmezdim.Şuan içimde bir burukluk var ama zaman bunuda tedavi eder. :wink:

tamam o zaman size %100n geyik vaadediyorum :D

emre erkekler klubüne daha çok kızlar konu açıyo biz olamsak neyi konuşcaksınız orda :D

mangaldan geldim primavera beklemiyordum arkadas destekcisi olarak kazanmıstır o hakkı

ama arslan beye 5-5 -5 çok iyi hepsine çok iyi verdim kusursuz bir arkadas açtigi her konu mükemmel

Küçücük bir mini yorumda bulunmak istiyorum.Arslan Beyin yerine Polyanna ve ya Orçun_22 gelseydi inanın ki üzülmezdim.Şuan içimde bir burukluk var ama zaman bunuda tedavi eder. :wink:
Öyle deme s.mod alımında da mod alımında da ankete bakıldı. Yani Arslan Bey'i siz seçtiniz:)

ben açıkcası 2 kişiden biri sen olcan diye düşünüyodum diğeriden kızlardan biri olcak diye bakıyoduk arslanbey benide şaşırttı

mangaldan geldim primavera beklemiyordum arkadas destekcisi olarak kazanmıstır o hakkı

ama arslan beye 5-5 -5 çok iyi hepsine çok iyi verdim kusursuz bir arkadas açtigi her konu mükemmel

Kreys senin oyun geçersiz sayılmış olabilir, tam puan verenlerle, en az puanı verenler siliniyor galiba :)

Adayların için en hakedeni Arslan Bey'di o mod. olmasaydı kötü olurdu açıkcası

Yönetim adına yapılan değişiklikler hayırlı olsun.:)

İyi forumlar.:stupid:

Almanyada top oynadim messi dediler burda top oynadim bilica dediler gibi olmus eger fks14 dedigi gibiyse

ama arslan bey messi katagorisinde digerlerini bilemem :)))))))))))))))))))))

Birşeyi söylemezsem içimde kalacak.:)

Bana göre süper modluğu xdragxx daha çok hakediyordu.Bu benim şahsi fikrim.BesaleT'i xdragxx'den daha çok severim belki ama ben böyle düşünüyordum.:):)

Yinede hayırlı olur inşallah.:)BesaleT'te hakediyordu ama xdragxx biraz daha önde gibiydi bana göre.:)

taraflı olduğu düşünülen oylar geçersiz olcaktı hem ozanın kendi, düşünceside önemliydi kimse durduk yere arkadasları sayesinde mod olamaz diye düşünüyorum :)

taraflı olduğu düşünülen oylar geçersiz olcaktı hem ozanın kendi, düşünceside önemliydi kimse durduk yere arkadasları sayesinde mod olamaz diye düşünüyorum :)

napim simdi kardesim xdargx süper olmasini en çok ben istemem baselest galatasarayli aslanlar gibi s.mod olmus efendi taraftar sempatizanligi yapmiyor helal olsun

Modlar konusunda benim de endişem var desem çok yanlış olur, değil mi? :D