Sen geyik alanında modsun zaten, o bölümde azaltmak yerine daha da arttırmalısın geyik dozunu.
evet aynen endgame sende bize katılırsan daha çok mutlu oluruz ))
Sen geyik alanında modsun zaten, o bölümde azaltmak yerine daha da arttırmalısın geyik dozunu.
evet aynen endgame sende bize katılırsan daha çok mutlu oluruz ))
Öyle deme s.mod alımında da mod alımında da ankete bakıldı. Yani Arslan Bey'i siz seçtinizKüçücük bir mini yorumda bulunmak istiyorum.Arslan Beyin yerine Polyanna ve ya Orçun_22 gelseydi inanın ki üzülmezdim.Şuan içimde bir burukluk var ama zaman bunuda tedavi eder.
Küçücük bir mini yorumda bulunmak istiyorum.Arslan Beyin yerine Polyanna ve ya Orçun_22 gelseydi inanın ki üzülmezdim.Şuan içimde bir burukluk var ama zaman bunuda tedavi eder.
mangaldan geldim primavera beklemiyordum arkadas destekcisi olarak kazanmıstır o hakkı
ama arslan beye 5-5 -5 çok iyi hepsine çok iyi verdim kusursuz bir arkadas açtigi her konu mükemmel
Kreys senin oyun geçersiz sayılmış olabilir, tam puan verenlerle, en az puanı verenler siliniyor galiba
kusursuz adama tam poan verilir geçersiz sayan varsa kendi baksin arslanbey kimmis neymis 5-5 hakkediomu edene veririm kardesim
Öyle deme s.mod alımında da mod alımında da ankete bakıldı. Yani Arslan Bey'i siz seçtiniz
Özelden konuşalım mı Fks14
Sadece ankete bakilmadi xdragxx. Bin kez söyledim sana . OzaN adminin de düsüncesi büyük bir etkendi.
mangaldan geldim primavera beklemiyordum arkadas destekcisi olarak kazanmıstır o hakkı
ama arslan beye 5-5 -5 çok iyi hepsine çok iyi verdim kusursuz bir arkadas açtigi her konu mükemmel
taraflı olduğu düşünülen oylar geçersiz olcaktı hem ozanın kendi, düşünceside önemliydi kimse durduk yere arkadasları sayesinde mod olamaz diye düşünüyorum