30 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 4 28.6%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• 18.Kral Müzik Ödülleri (Kral TV & Kral Pop TV)

Oy: 6 42.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
büyük risk izledim çok eglendim ama bölme yapmasi starın çakallıgı onda kınıyorum ama çok zevkli bir formati var basarilar

survivor totalde arayı açmaya başlamış a/bde nerdeyse 3e katlayacak tebrikler.

Büyük Risk kötü başlamış. Zaten sıkıcıydı. Her şeyin sonuna nedir ekleyip duruyorlar.:D

Star da bütün amerika-israil yapımlarını toplamaya devam ediyor. cnbc-e ve e2 zaten amerika reklamı. Sayın Şahenk'in illimunatiyle bir ilgisi var mı merak etmeye başladım.:D

Tns nerede yahu?

Son düzenleme:
Star TV Yarışmayı 2'YE Bölmüş.Ama bence yapsın TRT bile yapıyor bunu.Starın yapması doğal bişey.

tns geldi artık bu reytingler ikinci tercih olacak bugün tns ölçeçek bakalım ö.b.g.z napacak

Bugun tns is bası yapiyomu ?

Eğer yapiyosa hemen bı anda reyting farkı olmaz bence yavaş yavaş çıkarır hakedenlerin reytinglerini.

TNS bugün reyting ölçmeye başlıyor, bu çok büyük ihtimalle kesin, TİAK'ın açıklamaları var. Ancak bizim gibi meraklıların reytinglere yarın nasıl ulaşabileceğini bilemiyoruz. Belki bir süre elde edemeyebiliriz. :)

TNS bugün reyting ölçmeye başlıyor, bu çok büyük ihtimalle kesin, TİAK'ın açıklamaları var. Ancak bizim gibi meraklıların reytinglere yarın nasıl ulaşabileceğini bilemiyoruz. Belki bir süre elde edemeyebiliriz. :)

Sbt reytinglerine nereden ulaşılıyordu peki?

A/B'de SBT'deki gibi olur, Total'de düşer muhtemelen. :) Hesaplama yöntemi değiştiği için düşer diyorum. :)

olması gereken de o düşsün iyice bu senaryoyla.bu arada çarşamba ve perşembe günkü reytingler düşecektir çünkü süper final maçları var vadi nin perşembe günkü reytingi normal tns reytingi olmayacaktır bi daha ki hafta belli olur