30 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 4 28.6%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• 18.Kral Müzik Ödülleri (Kral TV & Kral Pop TV)

Oy: 6 42.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
bir çocuk sevdim ve kral müzik ödüllerine baktım.
Herşey güzelde orda başta ''İSMAİL YK OLMAK ÜZERE DEMET AKALIN-GÖKHAN ÖZEN-BENGÜ GİBİ MÜZİK DÜNYASINA DAİMA GÜZELLİKLER KATAN isimlere ödül verilmemesi açıkçası çok üzdü beni :(
Hele ki ismail yk ve BENGÜ aday listelerinde bile yoktular yaa..
Olmadı ki bu kral tv..
Yakışmadı sana bu..
haksızlık........ ı lowe you cimbom bom <3

olması gereken de o düşsün iyice bu senaryoyla.bu arada çarşamba ve perşembe günkü reytingler düşecektir çünkü süper final maçları var vadi nin perşembe günkü reytingi normal tns reytingi olmayacaktır bi daha ki hafta belli olur

vadi maçın etkilerini 3-4 haftada anca atlaymıyomuydu ben mi yanlış hatırlıyorum..

benim star tv kral tv oldu arkadaşlar ne ayak :D :D

tnsde a/b grubunun etkisi azalacak ama diğer 3 gruba nolacağını bilmiyoruz, belki c grubunun payı artacak atıyorum öbgzk c grubunda 25 reyting alıyorsa iyice uçar..

Survivor yine muhtesemmm reytingler almis total'de 10 a/b'de 12 cok buyuk bi basari bu zor gunde.Arka Sokaklar'da Survivor ile yarisamiyor malesef.Hele a/b'de ise 5 survivor'un yanina bile yaklasamiyor.

olması gereken de o düşsün iyice bu senaryoyla.bu arada çarşamba ve perşembe günkü reytingler düşecektir çünkü süper final maçları var vadi nin perşembe günkü reytingi normal tns reytingi olmayacaktır bi daha ki hafta belli olur

Bence çarşamba gunu dızıler mactan hıc etkılenmez. ama persembe gunu basta vadı olmak uzere dagılacaklar. en.az fatma gul etkılenır