27 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 5 33.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 26.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 2 13.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Ateş Kadehi (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 20.0%
  • Acayip Hikayeler (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

tabiki izlemedim ne işim olur böyle bi diziyle tv de tek bu kalsa yatar uyurum yine izlemem senin izlemene saygı duyuyorum ama ben hiç beğenmiyorum :D
Ama şunu unutma takas. Herhalde bu sözlerime hak verirsin. Hayatı boyunca 13 reytingi geçemeyen, hatta bir ara heyecanlı bölümlerle o oranlara ulaşan, genellikle her zaman sabit 9-10 reyting alan Feriha seviliyor demektir. Çünki, izleyicisi baştan sona izledi, hiç bıkmadı. Ama eskiden yüksek reyting alan bir dizi misal Hayat 15 reytingi bile gördü şimdi 7 reyting alıyor. Demekki arada kalan 8% halk bu diziden sıklıdı ve izlemiyor. Kalan 7% ise kemikleşmiş. Ama Feriha en fazla 1 reyting düştü. Belki de her kes şans verip izlemedi diye 15 reytinge ulaşmadı. Eğer ulaşsaydı eminim ki, en fazla 13 reytinge düşecekti

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ama şunu unutma takas. Herhalde bu sözlerime hak verirsin. Hayatı boyunca 13 reytingi geçemeyen, hatta bir ara heyecanlı bölümlerle o oranlara ulaşan, genellikle her zaman sabit 9-10 reyting alan Feriha seviliyor demektir. Çünki, izleyicisi baştan sona izledi, hiç bıkmadı. Ama eskiden yüksek reyting alan bir dizi misal Hayat 15 reytingi bile gördü şimdi 7 reyting alıyor. Demekki arada kalan 8% halk bu diziden sıklıdı ve izlemiyor. Kalan 7% ise kemikleşmiş. Ama Feriha en fazla 1 reyting düştü. Belki de her kes şans verip izlemedi diye 15 reytinge ulaşmadı. Eğer ulaşsaydı eminim ki, en fazla 13 reytinge düşecekti
sevenleri var doğrudur ama potansiyeli yüksek değil naparsa yapsın final haricinde 13 ü geçemezdi geçemedi de finalde eğer hayat ve yalan dünya o gün oynarsa yine geçemeyecek hayat devam ediyor süper bi diziydi abbas ağa erken ölünce şehre erken göç edilince düşüş yaşadı yoksa 20 reytingi geçebilecek bi diziydi

Hayat Devam Ediyor'u izledim mutis'ti.Evet belki 15 reyting'ten 7'e dustu.Ama unutmayalim ki Feriha'da 12 reyting'ten 8'e dustu.Feriha'da yaklasik 5 reyting dustu.Ama eminim ki Feriha bittikten sonra Hayat rahat bi sekilde zirveyi alir.

Cumalarin sultani : Adini feriha koydum
cumalarin kanali : Show tv
med yapim 2 dizisi : Eve düsen yildirim, adini feriha koydum
<3

Hayat Devam Ediyor'u izledim mutis'ti.Evet belki 15 reyting'ten 7'e dustu.Ama unutmayalim ki Feriha'da 12 reyting'ten 8'e dustu.Feriha'da yaklasik 5 reyting dustu.Ama eminim ki Feriha bittikten sonra Hayat rahat bi sekilde zirveyi alir.
Feriha sadece bir ara 12 reyting aldı heecanlı bölümleriyle. Dizi genellikle 9-10 reyting alıyor. 8 değil

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]16[/TD]
[TD]CANIMIN İÇİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:22:09[/TD]
[TD]19:51:20[/TD]
[TD]00:25:58[/TD]
[TD]2,52[/TD]
[TD]9,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok sevindim dünkü bölüm çok güzeldi ab grubunun kısa süre içinde bu diziyi farketmesine sevindim bence yakında 3 reytinge ulaşabilir :)

Canimin ici a/b grubunda 16.siraya kadar yukselmis bende cok begenmistim o diziyi ilk bolumunu izlemistim.

Adını Feriha Koydum Totalde zirvede AB`de 2 reyting yükselerek 2ci sırada. Her zamanki gibi çok başarılı. Zaten geçen hafta tekrar yükseleceğini söylemiştim
Yalan Dünya AB`de bir az düşmüş ama zirvede tek başına. Totalde de mükemmel durumda 7 reytingle 3cü
Hayat Devam Ediyor Totalde yükselişe geçerek 8 reytinge ulaşmış. AB`de her zamanki gibi 5 reyting almış
Harry Potter bu Cuma Starı güzel idare etmiş
1 Erkek 1 Kadın geçen Cuma olduğu gibi yine çok başarılı. 3 reytingi geçmiş. Totalde yükseliş var
Acayip Hikayeler de AB`de iyi
Canımın İçi AB`de güzel gidiyor. Eminim yükselişe geçecektir zamanla
Beni Affet totalde fırtına gibi esiyor. AB`de de durumu iyi

Listede direk gözüme çarpan

[TD]16[/TD]
[TD]CANIMIN İÇİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:22:09[/TD]
[TD]19:51:20[/TD]
[TD]00:25:58[/TD]
[TD]2,52[/TD]
[TD]9,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canımın içi ilk 20 girmis dünkü gibi dizinin tekrar bölümleri hangi saate konulcagi merak konusu

AFK her haftaki gibi Totalde zirvede, A/B'de 2. sırada. Bu hafta A/B oranlarını da artırmayı başarmış.

Yalan Dünya bu hafta düşüş yaşamış.

Hayat Devam Ediyor share olarak düşerken, reyting olarak yükselmiş.

Eve Düşen Yıldırım Totalde düşüş yaşasa da A/B'de iyi oranlar almış.

Acayip Hikayeler bu hafta düşüş yaşamış. Ama yinede aldığı oranlar iyi.

TRT 1'in gündüz kuşağında yayınlanan Sarayın İncisi dizisi A/B'de çok iyi oranlar almayı başarmış.

Yine günlük diziler başarısını sürdürmeyi başarmışlar. Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet süper oranlar alıyorlar.

Star TV bu hafta başlayan günlük dizisi Canımın İçi A/B'de oranlarını artırarak 16. sıraya yükselmiş. Dizi için bu oranlar gayet iyi.

Terra Noca 2 saat 5 dakikalık Final bölümüyle gerilerde kalmış.

[TD]4[/TD]
[TD]EVE DÜŞEN YILDIRIM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]22:51:50[/TD]
[TD]25:18:40[/TD]
[TD]01:43:53[/TD]
[TD]5,74[/TD]
[TD]20,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mükemmel gidiyor..

yalan dünya a/bde düşsede totalde yükselmiş sanırım, dizinin süresi kesinlikle azalmalı..