FF Futbu Ligi 36.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Bursaspor

2-0
Mersin İdman Yurdu

Karabükspor
1-2
Trabzonspor

Beşiktaş

0-0
Fenerbahçe

Manisaspor
0-1
Kayserispor

Antalyaspor
0-0
Ankaragücü

Galatasaray
3-1
Gaziantepspor

Sivasspor
1-0
İstanbul BB

Gençlerbirliği
0-0
Samsunspor

Eskişehirspor
2-0
Orduspor

genclerbirliginin berabere kalmasını avantaja cevirerek ilk bese girdik ama tabiki bu yetersiz. hedefimiz daha oncede belirttigimiz gibi ilk 4 . bunun icin onumuzdeki son maclardan puan veya puanlar alıp rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek .

Bizim için kötü bir sürpriz oldu. Bunda 10 kişi kalmamızın da payı büyük. :(

Beklenen sonuç :D Deplasmanda Karabük'ü 2-1 yendik.. 4.dk da maç 2-0 oldu, Rakip 70 de kırmızı kart gördü, Rakibin 10 kişi kalmasının galibiyetteki payının büyük olduğunu düşünmüyorum :)

deplasmanda aldığım galibiyetle artık süper finali garantiledim mucize olmazsa :D liderle puan farkıda iyice azaldı

Manisa'ya 5-0 yenilen takım Eskişehir ve Antalya ile berabere kalıyor, hepsi deplasman, bana hala garip geliyor sonuçlar. :)

admınım benım takıma karsı bır handıkap mı verıldı ? Dustu dusecek samsunla berabere kalıyorum ustelık evımde..

Sivas beni yendi :D kondisyonları benim takıma göre de kötüydü yenilmem şaşırttı.Jeremy Menez adındaki bir futbolcumda sakatlandı.Bjk maçında yok :(:(

Ya evimde Fener'İ yeniyorum Ankaragücü'nü yenemiyorum.Bunu biri açıklasın ya:(

deplasmanda son 2-3 maçtır kazanmaya başladım deplasman fobisini atlattık artık :D içerde zaten pek sorun olmuyo :D

En büyük korkum sarı kart veya sakatlanmak. :D 10 kişi kalınca o maçı kazanma olasılığın sıfırlanıyor . :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir