FF Futbu Ligi 35.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kayserispor

1-0
Bursaspor

Mersin İdman Yurdu
2-0
Gençlerbirliği

Ankaragücü
2-0
Orduspor

Trabzonspor
1-1
Antalyaspor

Manisaspor
1-1
Eskişehirspor

Samsunspor
0-1
Beşiktaş

Fenerbahçe
2-0
Sivasspor

İstanbul BB
2-0
Galatasaray

Gaziantepspor
1-1
Karabükspor

bursa engelinide aşarak artık süper finali garantiledim gibi 5 puan fark var 5.yle :D

ligde düsüsümü oyundaki sorundan sonra bonusları kacırmama ve oyuncularımın yeteneklerini ve kondisyonlarını gec toparlamama baglıyorum. yoksa ilk 4 den düsücegime inanmıyorum.oyundaki sorundan en cok etkilenenler arasındayım ama olsun yinede bu bir mazeret degil. takım olarak onumuzdeki 3 mactanda puan cıkararak super final grubu icerisinde yer almak istiyoruz.zaten fikstür olarakta rakiplerimize oranla daha avantajlı bir durumdayız. rakiplerimizden en az 1 inin 6 puan kaybedicegine inanıyoruz.artık tek dusuncemiz mersini evimizde yenip hem super final icin savasmak, hemde turkiye kupasının rovansını almak istiyoruz

Son düzenleme:
ligde düsüsümü oyundaki sorundan sonra bonusları kacırmama ve oyuncularımın yeteneklerini ve kondisyonlarını gec toparlamama baglıyorum. yoksa ilk 4 den düsücegime inanmıyorum.oyundaki sorundan en cok etkilenenler arasındayım ama olsun yinede bu bir mazeret degil. takım olarak onumuzdeki 3 mactanda puan cıkararak super final grubu icerisinde yer almak istiyoruz
Aynen en çok seni etkiledi oyundaki sorundan önce gayet iyi durumdaydın... şanssızlık oldu senin için...

2 mac üst üste kendi evimde mac avantajım vardı ikisindede berabere kaldım oda kendi evimde oynadıgım icin yoksa o puanları bile alamayabilirdim. olsun yinede sansım var hala. 6 puan bile beni ilk 4 e sokar diye dusunuyorum. cunku senin ve takasın zorlu macları var. zaten takas 2 mac deplasmanda oynicak ve puan kaybedicektir. birseyler yapıcaz artık :)

2 mac üst üste kendi evimde mac avantajım vardı ikisindede berabere kaldım oda kendi evimde oynadıgım icin yoksa o puanları bile alamayabilirdim. olsun yinede sansım var hala. 6 puan bile beni ilk 4 e sokar diye dusunuyorum. cunku senin ve takasın zorlu macları var. zaten takas 2 mac deplasmanda oynicak ve puan kaybedicektir. birseyler yapıcaz artık :)
Bakalım play-off yarışı heyecanlı olacak :)

Deplasmanı kayıpsız atlattık, önümüzdeki yarın önemli bir maçımız var ve savunam zafı.:(