24 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 25.0%
  • Red - Y.S. (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Uçurum (ATV)

• Barcelona - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 7 58.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine iki grupta da açık ara zirvede.

Star'da yayınlanan Barcelona - Chelsea Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı iki grupta da yüksek oranlar alarak ikinci olmayı başardı.

Totalde Pis Yedili, A/B'de ise Seksenler üst sıralardaki yerlerini korudular.

Kazanmak İçin 1 Dakika özellikle A/B'de çok iyi gitti yine ve 20 share üstünde izlendi.

Uçurum, geçen hafta ciddi oranda arttırdığı reytinglerini bu hafta koruyamadı ve yeniden geriledi...

Son düzenleme:
serap ezgü pek izlenmiyor sanırım saat 13 den sonra atv çökmüş mügede olmasa atv ye sabahları liderlik yok:))

desterecıgım Serap ezgulu atv ılk tefa 13-14 de lısteye gırdı ılgınc bır olay mı oldu Bılemıuecegım :)))))))

mugeden sonra yıne can sıkan bır program ve ustelık on kez denenıp terkedıldı bu format serap ezgunun programı.. atv aıleler yarısıyor tarzında komedı agırlıklı bır program yapabılırdı

desterecıgım Serap ezgulu atv ılk tefa 13-14 de lısteye gırdı ılgınc bır olay mı oldu Bılemıuecegım :)))))))

mugeden sonra yıne can sıkan bır program ve ustelık on kez denenıp terkedıldı bu format serap ezgunun programı.. atv aıleler yarısıyor tarzında komedı agırlıklı bır program yapabılırdı

beyazsoycuğum bende zaten hiç izlenmiyor demedim müge bitince atv çok gerilerde kalıyor dedim listeye girmesi elbetteki başarı ama bu kadar kof proğramın aslında listede olmaması gerekiyor bu da ayrı bir sorun :)))

benım demek ıstedıgım mugeden sonra atv herzaman cokuyor ama bu kez pek okadar cokmedı..

muhtemelen programda kavga turu bısey cıktı mıllet ondan bakmıstır yoksa butur programlar ızlenmıyor

benım demek ıstedıgım mugeden sonra atv herzaman cokuyor ama bu kez pek okadar cokmedı..

muhtemelen programda kavga turu bısey cıktı mıllet ondan bakmıstır yoksa butur programlar ızlenmıyor

evet haklısın bu konuda seni destekliyorum normalde ilk 100 e girmemesi gereken bir proğram serapın proğramı..

KreYs' Alıntı:
reyting listesi bi acayip geldi bugün
bugun orta okul ve ılk okulalara tatıl trtcocuk ondan sureklı lıstede ... goruldugu gıbı sbt reytınglerıne bakarak ulkedekı degısıklerı gorebılıyoruz :)))))) eskıden 24 nısan tatıl olmazdı :

beyazsoy hanı çocuklardaydı kumanda fox bastırmış aniden :)))

unutma beni düne göre 1 reyting artmis

[TABLE="class: cms_table, width: 650"]
[TR]
[TD]15:00 - 16:00[/TD]
[TD]1) FOX: 3.04 , 2) KANALD: 2.27 , 3) CARTN: 1.39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aksama Oyle Bir Gecer Zaman Ki;ye bakacagim reytingleri yine supurecek bakalim bu sefer reytingleri nasil olucak?

müge anli yine atv yi zirveye tasimis

Evim sahane ve bana hersey yakisir Kendi saatlerinde Kanal d yi zirveye tasimislar.

Bakalim esra Erol ne yapacak?