22 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 53.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Galatasaray - Fenerbahçe Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 4 30.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]22:00 - 23:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) SHOW: 9.78 , 2) TRT1: 5.53 , 3) KANALD: 4.69 , 4) STV: 3.19 , 5) ATV: 1.88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

survivor açık ara 1. farklı desenler 2.olur umutsuz ev kadınları 5. falan olur 4 reytingle bu yıl bitmezse seneye 1-2 reytinge düşer

bugün çok mutluyum umarım behzat ç de birinci olur reytingde mutluluğum ikiye katlanır:))

Survivor'ı izledim. Ünlüler kaybetti, çok üzüldüm. Umarım Mustafa Topaloğlu elenir. Merve'nin en azından bu hafta gitmemesi gerekiyor.

Merve adadan gıder adada numunelık ıkı kız kalır artık :)))))) onlara yemek yapıyor dıye katlanırlar artık:))))

reytınglerde de uek seneye kalmaz gıder :)))))). kanal d cumaetesı pazar yasamadıgı kadar hezımetyasıyor acun yuzunden :))))) haftaya tns gelırse belkı duzelır durum yoksa uek batmıs. ueknın batma sebebı acık araplara dızıyı sattık mecbur songul odenı basrol yapmalıyız telesası dızıyı bıttırdı.

Umutsuz Ev Kadınları için işler yolunda gitmiyor gerçekten. TNS'de de tablo aynıysa Kanal D gelecek sene sıkıntı yaşayabilir. Alternatifleri şimdiden düşünmeli.

Unutsuz ev kadınları yarın ılk beste yok sımdıden gecmıs olsun