22 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 53.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Galatasaray - Fenerbahçe Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 4 30.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Bence de çok büyük bir başarı :) Böyle ödül törenleri genelde reyting getirmiyor... Tv8 normalde ilk 100'e zor giriyordu... 94. olmak müthiş başarı :)

izlenmiyor diyorsun ama aynı proğramı kanal d verse ilk onda olurdu çok rahat ...

izlenmiyor diyorsun ama aynı proğramı kanal d verse ilk onda olurdu çok rahat ...
Star'da altın kelebek ödülleri veriliyordu... Çoğu zaman kötü reytingler alıyordu... son sene biraz toparladı... genel olarak fazla dikkat çekmiyor ödül programları :) Kanal d olsa bile ilk 10 zor biraz :)

Star'da altın kelebek ödülleri veriliyordu... Çoğu zaman kötü reytingler alıyordu... son sene biraz toparladı... genel olarak fazla dikkat çekmiyor ödül programları :) Kanal d olsa bile ilk 10 zor biraz :)

yarışmadan çok sunum şekli önemli mesela bir bereni bir meryem uzerliyi bir kenan ı dinlemek için bile insanlar o yarışmaya bakar ben dün sırf meryem konuşacak diye ağaç oldum kız iki kelime söylesede dinlesek dedim ama iki kelime zor konuşturdular çok üzgünüm dedi ama ben olsam dsunucu yerinde neden üzgünsün hangi konuda üzgünsün diye sorar biraz laf almaya çalışırdım sunucu mal değil insanların meryemi dinlemek istediğini bilmeli ona göre davranmalı ama bunlar saldım çayıra mevlam kayıra işi proğram yapıyorlar:)))

yarışmadan çok sunum şekli önemli mesela bir bereni bir meryem uzerliyi bir kenan ı dinlemek için bile insanlar o yarışmaya bakar ben dün sırf meryem konuşacak diye ağaç oldum kız iki kelime söylesede dinlesek dedim ama iki kelime zor konuşturdular çok üzgünüm dedi ama ben olsam dsunucu yerinde neden üzgünsün hangi konuda üzgünsün diye sorar biraz laf almaya çalışırdım sunucu mal değil insanların meryemi dinlemek istediğini bilmeli ona göre davranmalı ama bunlar saldım çayıra mevlam kayıra işi proğram yapıyorlar:)))
Aynen öyle dünkü sunum çok kötüydü... Melike olmasa Meryem tek kelime etmeden sahneden inecekti :) Geçen sene daha fazla konuşmuştu Meryem :)

Aynen öyle dünkü sunum çok kötüydü... Melike olmasa Meryem tek kelime etmeden sahneden inecekti :) Geçen sene daha fazla konuşmuştu Meryem :)

sunucular yanlış yerde duruyordu kalabalıktan tek tek reyting getirecek insanları yakın markaja almaları gerekiyordu dağınık bir proğram oldu..

15:00 - 16:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.07 , 2) FOX: 1.15 , 3) YMRCAK: 1.1

bu arada kanal d liderliği almış 15-16 arası

[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD]16:00 - 17:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) KANALD: 2.34 , 2) FOX: 1.81 , 3) YMRCAK: 1.15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]​

[TR]
[TD]17:00 - 18:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) KANALD: 2.29 , 2) FOX: 2.11 , 3) SHOW: 1.86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Aksam Survivor yine silip supurecek reytingleri rakipleri'de Kanal D ve Samanyolu Tv olur.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]18:00 - 19:00[/TD]
[TD] 1) KANALD: 3.73 , 2) FOX: 2.12 , 3) STV: 1.79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kanal D bugün ki son birinciliğini aldı... 9'daki reytinglerde Show liderliği geri alır :)

[TR]
[TD]20:00 - 21:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) SHOW: 5.29 , 2) STV: 4.68 , 3) KANALD: 3.03 , 4) TRT1: 2.06 , 5) ATV: 1.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]​

Programların İlk Yarısı :

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]21:00 - 22:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) SHOW: 9.12 , 2) STV: 5.43 , 3) KANALD: 4.24 , 4) TRT1: 2.76 , 5) ATV: 1.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Farklı Desenler çok iyi gidiyor, 6-7 reyting alacak gibi. :)

Umutsuz Ev Kadınları 5'te takılacak muhtemelen, iyi görünmüyor.