Bence de çok büyük bir başarı Böyle ödül törenleri genelde reyting getirmiyor... Tv8 normalde ilk 100'e zor giriyordu... 94. olmak müthiş başarı
izlenmiyor diyorsun ama aynı proğramı kanal d verse ilk onda olurdu çok rahat ...
Bence de çok büyük bir başarı Böyle ödül törenleri genelde reyting getirmiyor... Tv8 normalde ilk 100'e zor giriyordu... 94. olmak müthiş başarı
Star'da altın kelebek ödülleri veriliyordu... Çoğu zaman kötü reytingler alıyordu... son sene biraz toparladı... genel olarak fazla dikkat çekmiyor ödül programları Kanal d olsa bile ilk 10 zor birazizlenmiyor diyorsun ama aynı proğramı kanal d verse ilk onda olurdu çok rahat ...
Star'da altın kelebek ödülleri veriliyordu... Çoğu zaman kötü reytingler alıyordu... son sene biraz toparladı... genel olarak fazla dikkat çekmiyor ödül programları Kanal d olsa bile ilk 10 zor biraz
ilk 10 falan giremezdi
Aynen öyle dünkü sunum çok kötüydü... Melike olmasa Meryem tek kelime etmeden sahneden inecekti Geçen sene daha fazla konuşmuştu Meryemyarışmadan çok sunum şekli önemli mesela bir bereni bir meryem uzerliyi bir kenan ı dinlemek için bile insanlar o yarışmaya bakar ben dün sırf meryem konuşacak diye ağaç oldum kız iki kelime söylesede dinlesek dedim ama iki kelime zor konuşturdular çok üzgünüm dedi ama ben olsam dsunucu yerinde neden üzgünsün hangi konuda üzgünsün diye sorar biraz laf almaya çalışırdım sunucu mal değil insanların meryemi dinlemek istediğini bilmeli ona göre davranmalı ama bunlar saldım çayıra mevlam kayıra işi proğram yapıyorlar))
Aynen öyle dünkü sunum çok kötüydü... Melike olmasa Meryem tek kelime etmeden sahneden inecekti Geçen sene daha fazla konuşmuştu Meryem