TNS'den şok adım ! Reyting listesini açıklamayacak

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Önümüzdeki ay resmi olarak AGB'nin
yerine reyting ölçümlerini yapacak olan
TNS, yeni dönemde ilk yüz sıralaması
açıklamayacak.
Kanallar isterse bu sıralamayı kendi
yapacak.
Böylece diziler ve haberler arasındaki
sıralama tartışması da son bulmuş
olacak.

Yani diziler ile haberlerin reytingleri ayrı ayrı mı yayınlanacak ? Son cümle beni biraz çelişkiye uğrattı :)

Emreemreu hayir ikisininde reytingi açiklanmayacak. ama bir sekilde reytingler sizar kanallara yapimciya ve reklam verene liste gidecek .. birileri internete bu siralamayi yayinlar. belki program program goremiyecegiz Sadece dakkika dakika kanallarin anlik reytinglrini gorebilecegiz

ABD'deki gibi saatlere göre ayrı ayrı reytingler açıklanabilir veya başka aracı kuruluşlar sıralamayı hazırlarlar. Reytingler mutlaka öğrenilir sonuç olarak. :)

Benim icin önemli degil nede olsa sbt var

SBT'yi kimse kaale almayacak ki. Onun sıralamalarını bilmemiz pek bir şey ifade etmez. :)

ABD'deki gibi saatlere göre ayrı ayrı reytingler açıklanabilir veya başka aracı kuruluşlar sıralamayı hazırlarlar. Reytingler mutlaka öğrenilir sonuç olarak. :)

SBT'yi kimse kaale almayacak ki. Onun sıralamalarını bilmemiz pek bir şey ifade etmez. :)

Ozan SBT yi kimse takmiyorsa takmasin bu benim umrumda degil :) Ben güvenim takip ediyorum ya o bana yeter :)

öyle şey mi olur ya biz öğrenemeyeceksek ne anlamı var :D

çok saçma bir olay eğer gerçekten sonuçlar açıklanmayacaksa biz nerden öğreneceğiz sonuçları umarım yalan haberdir..