19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Birand o anda yeni başlamış oluyor, Fox ise bültenin ortasındaydi 19'da, bu sonuç normal o nedenle. :)

Bu arada Birand birinci olmaz tahminen, çok sıkıcı gidiyor.

anlık reyting fox iyi gibi göstero ama yarin mehmet ali birand birinci olacaktir :biggrin: bu benim lafım Kreys

olur olur :D bal gibi olur :D süper tahminler :D

Yasin93' Alıntı:
Beyazsoy senin dedigin gibiyse Mac
vadiyi etkilemis Mac ara verdiginde vadi
10 reytingin üstüne cikmis yani Mac
olmasa daha yüksek reyting alacakti
anlik reytinglere bakinca mac vadiden kaya olmasada tozunu almis gozukuyor :)))))) mac olmasaydi vadi 10.50 gibi bir reyting alacakti ama mac vadinin 1 reytinten fazlasini kapmis ...tabi bide suskunlar var. suskunlar geldi geleli kurtlar gun yuzu gormedi . suskunlardan once bazen bir gurupta kurtlar bazen birinci olurdu artik oda gitti :)))))

suskunlar dizisi maç yayınının total grubunda altında kalmasi macın 22:05 halde suskunlara tokat atmasi anlamına gelmektedir

Fatmagül dün düşer diyordum anlık reytinglere bakıp ama iki grupta da arttı, bir grupta yarım reytinge yakın artış sergiledi, tebrikler diyorum, söylenecek söz yok. :)

bu arada 11 giden dizi 12 almis ab 11 almıs bu reytinglerde nasi oluo maç baslinca vadi etkilemismi

Reytinglerde dikkat çekenler :

Vadi ne hikmetse düşüş yaşamış. Dünkü bölüm güzeldi.

Unutma Beni Totalde 30 shareye dayanmış. Dizi kaç sezon olmasına rağmen hala çok iyi oranlar alıyor.

Suskunlar bu hafta özellikle A/B'de fena halde düşmüş. Bunda dizinin diğer dizilerle aynı saatte başlaması etkili bence. 20.15'de başlasa Totalde yine ilk 10'a girerdi bence :)

Şanslı Masa yazın gelmesiyle beraber yeniden atağa kalktı ve program A/B'de ilk 5'e girdi.

Dinle Sevgili'nin yeni bölümü tekrar bölümü kadar izlenmiş. Bence dizi tekrarının yayınlandığı saatte yayınlanmalı.

Esra Erol'da Evlen Benimle A/B'de yükselişe geçmiş. Programın 2. kısmı A/B'de 4. sırada.

Beni Affet süper oranlar almaya devam ediyor. Dizi düne göre düşüş yaşasa da aldığı oranlar süper.

kreys' Alıntı:
bu arada 11 giden dizi 12 almis ab 11
almıs bu reytinglerde nasi oluo maç
baslinca vadi etkilemismi

Fatmagul anlikta 11.7di. bugun ise totalde 12.1 almis fark 0.4 diger kanallarin rekla girmesi gibi durumlardan kazandigi reyting 0.4 okadar

anlik reytinglerde mac reklamdaydi onun icin mac izleyenler kurtlara kaymis Kurtlar anlikta 10.4ortalamasi vardi 9.3 almis yani mactan dolayi kurtlar 1.1 etkilenmis

Son düzenleme:
dün arkadaşlar bir kamyon laf yaptı boşuna çaba sonuçlar ortada

fatmagülün suçu ne her hafta arttırarak zirvede yer alıyor

vadi her hafta düşerek ikinciliğini koruyor

kim milyoner olmak ister nerdeyse ikinciliği kapacakmış az kalmış

suskunlar batmış gelecek sene fatmagülün tahtına suskunlar oturacak diyenler fena halde yanılmış.. bu dizi bu saatten sonrada yükselmez..

Helal! Fatmagul 12 reyting gecmis, AB grubunda 11 reyting gecti! Muhtesem! Seninke gurur duyuyoruz Fatmagul! :)

cevaa konunun 28. sayfasının 412. mesajındaki tablodan da görülebileceği gibi Suskunlar'da büyük bir düşüş yok, Total'de 0,33'lük kayıp, A/B'de 0,20'lik artış var. :)

Bu arada çok sayfa olmuş yav. :D

Geçen haftada çökmüş diyordum zaten :D

Bu dizi daha toparlanamaz :D

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]Kurtlar Vadisi Pusu
muhteşem dizi[/TD]
[TD="align: center"]TNT[/TD]
[TD="align: center"]9,91[/TD]
[TD="align: center"]9,30[/TD]
[TD="align: center"] nayırrr nolamaz ! yaw
muhteşem bir fragman çı-
kardılar nasıl düştü anlamadım
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu sonuclar hayal urunu
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Kurtlar Vadisi Pusu
muhteşem dizi[/TD]
[TD="align: center"]TNT[/TD]
[TD="align: center"]34,58[/TD]
[TD="align: center"]49,31[/TD]
[TD="align: center"]+2,57
owwwwww
muhteşem bir reyting !
tebrikler vadi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eskiden ne güzel böyle reytingler görürdük :( :5:

Helal! Fatmagul 12 reyting gecmis, AB grubunda 11 reyting gecti! Muhtesem! Seninke gurur duyuyoruz Fatmagul! :)

zaten türkiyede son 20 yıl içinde çekilen iki efsane diziden biridir fatmagül..

aşk-ı memnu ve fatmagülün suçu ne efsanesi başlayınca milletin boş efsanelerini yerle bir etti son 4 yıl..
bu da bence beren farkı...

bu sonuclar hayal urunu

evet dünkü sonuçlarda hayal ürünüydü sanırım aslında muhteşem kuzey güneyin özetini geçemez senin mantıkla:)))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
reytingler fake beyler dağılın

takas gelip bu sonuçları görse ne der acaba ?

Moderatörün son düzenlenenleri: