0,03 reytingin hesabı yapılır mı kreys.
ama bak 4.61 3.68 demistim ben reklamda reytingler geçti diye reklam bitti kavga bitti kazanan beni affet 1 Saat sürmüs ilk defa bukadar uzun sürmüs
0,03 reytingin hesabı yapılır mı kreys.
Birand o anda yeni başlamış oluyor, Fox ise bültenin ortasındaydi 19'da, bu sonuç normal o nedenle.
Bu arada Birand birinci olmaz tahminen, çok sıkıcı gidiyor.
anlik reytinglere bakinca mac vadiden kaya olmasada tozunu almis gozukuyor ))))) mac olmasaydi vadi 10.50 gibi bir reyting alacakti ama mac vadinin 1 reytinten fazlasini kapmis ...tabi bide suskunlar var. suskunlar geldi geleli kurtlar gun yuzu gormedi . suskunlardan once bazen bir gurupta kurtlar bazen birinci olurdu artik oda gitti ))))Yasin93' Alıntı:Beyazsoy senin dedigin gibiyse Mac
vadiyi etkilemis Mac ara verdiginde vadi
10 reytingin üstüne cikmis yani Mac
olmasa daha yüksek reyting alacakti
Suskunlar çökmüş
bu arada 11 giden dizi 12 almis ab 11 almıs bu reytinglerde nasi oluo maç baslinca vadi etkilemismi
kreys' Alıntı:bu arada 11 giden dizi 12 almis ab 11
almıs bu reytinglerde nasi oluo maç
baslinca vadi etkilemismi
cevaa konunun 28. sayfasının 412. mesajındaki tablodan da görülebileceği gibi Suskunlar'da büyük bir düşüş yok, Total'de 0,33'lük kayıp, A/B'de 0,20'lik artış var.
Bu arada çok sayfa olmuş yav.
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600"]bu sonuclar hayal urunu
Helal! Fatmagul 12 reyting gecmis, AB grubunda 11 reyting gecti! Muhtesem! Seninke gurur duyuyoruz Fatmagul!
bu sonuclar hayal urunu