19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
benim için tartışma anında söyleniyorsa aynı yere çıkıyor :)

haklısın ortam önemli tabi .. yani bir insanı överken sırtına tyson gibi yumruk atıp aslanım be dersen karşıdakinin nefesi kesilir ama bozuntuya vermez çünkü övgü dolu sözle gelmiştir yumruk ama tartıştığın bir kişinin en ufak ters lafı insanı sinir eder haklısın primavera....

haklısın ortam önemli tabi .. yani bir insanı överken sırtına tyson gibi yumruk atıp aslanım be dersen karşıdakinin nefesi kesilir ama bozuntuya vermez çünkü övgü dolu sözle gelmiştir yumruk ama tartıştığın bir kişinin en ufak ters lafı insanı sinir eder haklısın primavera....

amele değil niyete bakarım :d

Son düzenleme:
Suskuncular nerde yaw. :)))))) vadiciler yine fatmagulu cekememisler camura yatiyorlar .. yok top patlak yok hakem penaltimizi vermedi. yok sikeci hakem. ama ayni hakemle birinci olurken vadicilerden kimse sikeci hakem demiyordu :)))))))))

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]SUSKUNLAR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:31:47[/TD]
[TD]22:49:00[/TD]
[TD]01:35:32[/TD]
[TD]4,13[/TD]
[TD]10,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Suskunların geçen haftaki Total reytingi bu imiş, bu hafta da yakın bir şeyler alacak muhtemelen, belki azıcık düşüş olabilir. :)

ben bu diziyi seviyomuyum o zaman efsane olmuş kaç reyting almış pekde ilgi alanıma girmez ama tabi herkes ister tabi kaliteli yapımların hak ettikleri başarıyı yakalamalarını ..herneyse suskunların tamamını izleyemesemde bugün onu izledim ben :bhr:

Suskunlar 4 reytingi alacaksa opsun basina koysun totalde 3 civari reyting alacak gozukuyor.. show tv kurtlar karşısında çakma ezeli harcadı bu işten en.karlı fatmagul cikti :)))))) rahat rahat birincikigi cikariyor suskunlar basladiktan sonra fatmagul iki guruptada birinciligi kaptirmadi

vadi bitti şimdi sıra suskunlara sataşmaktamı :D Allahtan onu izleyenler körü körüne kavga çıkarmıyo :D

primavera' Alıntı:
vadi bitti şimdi sıra suskunlara
sataşmaktamı Allahtan onu izleyenler
körü körüne kavga çıkarmıyo

Haklisin bizim kulturde duşene vurulmaz :))))) suskunlar kendi yaginda kavrulsun yazik bu sezon biter zaten ugrasmaya degmez :)))))))

Ab de 7 almasi cok zor 7 aldigin da ahmet kaya sarkisi calmisti bu buyuk tepki aldi ab halki ahmet kayayi sevmez.. zaten ondan sonra dizi coktu.. stratejik hata yaptilar tabi ilk zamanlardaki cekim kaliteside ve.oyunculuk yok. çakma ezel olarak kalacak

Ab de 7 almasi cok zor 7 aldigin da ahmet kaya sarkisi calmisti bu buyuk tepki aldi ab halki ahmet kayayi sevmez.. zaten ondan sonra dizi coktu.. stratejik hata yaptilar tabi ilk zamanlardaki cekim kaliteside ve.oyunculuk yok. çakma ezel olarak kalacak

Ahmet Kaya şarkısı bana ilgi çekti gibi gelmişti, devam edecek deniyordu. :)

Yarın kaç alacak bakalım, geçen haftaki gibi gelirse durum iyi değil demektir. :(

Ahmet kaya şarkisi ilgo çekti ama ters yonde reklamin iyisi kotusu olmaz lafinin yalan oldugu suskunlarda bir daha ortaya cikti. kendi kitleni rahatsiz edici atraksiyon her zaman zarar verir. Ben Ahmet kayayida sarkilarinida severim ama dizi yapacak olsam asla kulanmam kulanmak icin deli olmak lazim :))))). Ahmet kayayi seven kitle belli total ve kirsal kesim. suskunlar ise tam tersi kitleye hitap ediyor. hatta suskunlarin kitlesi twitter kitlesi Ahmet kayadan nefret eder. yanlis yapildi.

Bak twittirda cok begenilen bir yorum

CanTerzii #Suskunlar da Ahmet Kaya çaldı diye diziyi izlemekten vazgeçenler varmış, Ahmet Kaya söyledi diye müzik dinlemekten de vazgeç ozaman sığır.

Son düzenleme:
Ahmet kaya şarkisi ilgo çekti ama ters yonde reklamin iyisi kotusu olmaz lafinin yalan oldugu suskunlarda bir daha ortaya cikti. kendi kitleni rahatsiz edici atraksiyon her zaman zarar verir. Ben Ahmet kayayida sarkilarinida severim ama dizi yapacak olsam asla kulanmam kulanmak icin deli olmak lazim :))))). Ahmet kayayi seven kitle belli total ve kirsal kesim. suskunlar ise tam tersi kitleye hitap ediyor. hatta suskunlarin kitlesi twitter kitlesi Ahmet kayadan nefret eder. yanlis yapildi.

Diziye verilen ara ile şarkı arasında bağ kurmak biraz hayal gücüne bağlı gibi. :D

Diziden bu nedenle ayrılanların çok olduğunu sanmıyorum. Düşmesine, hikayesiyle ilgili problemler neden olmuş olabilir. :)

Son düzenleme:
Dizi ab de 7 reytingle ara verdi. 4 reytingle geldi. ama total reytingi 4 dü geldiginde ayniydi. sebebi ne olsa gerek

Ben artik bir şey söylemek istiyorum:

Bu Kurtlar Vadisi Pusu - Fatmagül'ün Suçu Ne tartışmaları amacını aşmıstır. Toplumun değer yargılarını, inanç ve duyarlığını yozlaştırmaktadır. Bir dizi için dini boyuta varılması gerçekten doğru ve hoş degil. "Rakip dizimiz düşük reytingler alsın diye dua ediyorum" demekte neyin nesi? Bu dizileri yapan siz değilsiniz. Tamam, dizilerinizi seviyorsunuz gurur duyuyorsunuz ama çizgileri geçmemek lazım!

Son düzenleme:
Fks14 bu yorumlarin cogunu rtuk te yapip dizilere ceza veriyor. hata kurtlar vadisi rtukten yemedigi ceza kalmadi :)))))) burda bu yorumlarin yapilmasi normal bence

Fks14 bu yorumlarin cogunu rtuk te yapip dizilere ceza veriyor. hata kurtlar vadisi rtukten yemedigi ceza kalmadi :)))))) burda bu yorumlarin yapilmasi normal bence

Hayir normal degil! Bu dizileri yapimcilar yapiyor, o bile dizisi 10 reyting aldiginda bu kadar dert etmiyor, siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Hayatimizda o kadar daha önemli ve o kadar daha travmatik problemler varken burada neden dini boyutlari da geçerek reyting tartisilmasi yapiliyor?