19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
vadi ve necati şaşmaz halkın sevgilisidir parti kursa necati şaşmaz tek başına iktidar olur resimler var paylaşamıyorum resimli mesaj yazamıyorum miting gibi :D necati şaşmaz türkiye nin en iyi oyuncularından biridir niçin çekemiyosunuz başarısını :D

başarı dizinindir asla tek bi oyuncunun olamaz:F o kalabalıklar bi ara oktay kaynarcaiçin deaynı şeyi düşünüyodu yıllar geçince unutuldu

vadi ve necati şaşmaz halkın sevgilisidir parti kursa necati şaşmaz tek başına iktidar olur resimler var paylaşamıyorum resimli mesaj yazamıyorum miting gibi :D necati şaşmaz türkiye nin en iyi oyuncularından biridir niçin çekemiyosunuz başarısını :D

rol yapmadan başarıyı kazanandır desem inancamda Allah aşkına böyle gerçek oyunculara küfüretmiş oluyosun :D dedin ya parti kursan 1. olur diye :d işte o adamın peşin gidenlerin onu birinci yapanların nasıl bişeyden anlamadan körü körüne bişeye bağlandıklarını sen göstermiş oldun :D

rol yapmadan başarıyı kazanandır desem inancamda Allah aşkına böyle gerçek oyunculara küfüretmiş oluyosun :D dedin ya parti kursan 1. olur diye :d işte o adamın peşin gidenlerin onu birinci yapanların nasıl bişeyden anlamadan körü körüne bişeye bağlandıklarını sen göstermiş oldun :D
rol yapamadan kimse bu kadar sevilmez arkadaşım adam süper oyuncu niye kabul edemiyosunuz :D

aşkı memnuyu baya geçti vadi hemde verdiği 28 araya rağmen :D fatmgülün ise nasıl geçtiği ortada söylemim ceza alırım :d yani vadi 10 yıldır zirvede :D

Şike iftirasını ima etmen bile ceza sebebidir, direkt kelimeyi söyleyip söylememenin bir önemi yok. :)

rol yapamadan kimse bu kadar sevilmez arkadaşım adam süper oyuncu niye kabul edemiyosunuz :D

bak oktay kaynaca desen tamam derim o adam oynayabiliyor ama bu hiç bir mimik yok hepsinde aynı bakış kızgın bakmaya çalışıyor komik oluyor sözde silah tutuyor evcilik oyunuyormuş gibi duruyor

bir kamyon laf etmişiz niye sebep ne reytingler ortada son iki yıl olduğu gibi birinci belli, ikinci belli, neyin kavğasını ediyoruz fatmagülü tebrik etmek varken ..:))