19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
ab ye gerek yok önemli olan total zaten totalin içinde ab de var :D

kreys' Alıntı:
ab de vermeleri lazım bence
ab den bize ne yaw kreys ab reklamcıların baktıgı şey. biz en çok kim izlenmiiş ona bakıyoruz. ab çok izlenmişliği göstermez sadece evinde 107 ekran tv olanlar ne izlemişi gösterir :))))))))))))

ab den bize ne yaw kreys ab reklamcıların baktıgı şey. biz en çok kim izlenmiiş ona bakıyoruz. ab çok izlenmişliği göstermez sadece evinde 107 ekran tv olanlar ne izlemişi gösterir :))))))))))))

aa haci bizdede 107 ekran var daha yeni demekki denek olsa biz ab giriyor olcaz :D

ab ye gerek yok önemli olan total zaten totalin içinde ab de var :D

show tv ab de reyting alabilmek için 20 defa t.u.i tekrarini verdi ab kanallar dikkate almak zorunda

mesela türkün macerasi ab de yok oldu simdi show iyi izle hergün tekraar basacak her gün

aynen katılıyorum demek istediğim bu

aa haci bizdede 107 ekran var daha yeni demekki denek olsa biz ab giriyor olcaz :D

show tv ab de reyting alabilmek için 20 defa t.u.i tekrarini verdi ab kanallar dikkate almak zorunda

mesela türkün macerasi ab de yok oldu simdi show iyi izle hergün tekraar basacak her gün
tv yeni ya ondan size kutu vermemişler :)))))) ab gurubunda evdeki tv sayısı bulaşık makinası gibi şeylere bakıyorlar . reklam veren diyor ki bu adam bulaşık makinası 107 ekran tv aldıgına göre ben buna bilgisayar cep telefonu gibi pahalı ürünlerde satarım :))))))))))) diyor sizi hemen ab gurubuna alıyor..

tv yeni ya ondan size kutu vermemişler :)))))) ab gurubunda evdeki tv sayısı bulaşık makinası gibi şeylere bakıyorlar . reklam veren diyor ki bu adam bulaşık makinası 107 ekran tv aldıgına göre ben buna bilgisayar cep telefonu gibi pahalı ürünlerde satarım :))))))))))) diyor sizi hemen ab gurubuna alıyor..

ewt muhtesem arasinda media mark sanat hali arnika hali gümüs hali cep telefon falan reklamari çıktıydı

müge anlı 11 ve 12 civarı kasıp kavurmuş ortalığı kutluyorum mügeyi ..

fox dün saat 14 göre yükselmiş 3. sırada sebebini merak edenlere foxta tartışma var kadınlar birbirine girmiş etek boyu ne olmalıyı tartışıyor :))))))))))) demek foxun sahteden evelenmeye gelen yarışmacılarını izlemektense incir çekirdeğini doldurmayan tartışmaları izlemeyi tercih ediyor :))))))))))))))))

saatler

belli

115:17 arasi foxun

17:18 arasi kanald 18:19 arasi kanald atv star 19:20 arasi star birinci 20:23 arasi fatma gül kvp yarisi ve arada maçta var maç yari final kvp etkilicek bence