evet 15 reytingi reklama baglayamam verilen reytingler total reytingleri ondan ))))))))
ab de vermeleri lazım bence
evet 15 reytingi reklama baglayamam verilen reytingler total reytingleri ondan ))))))))
ab den bize ne yaw kreys ab reklamcıların baktıgı şey. biz en çok kim izlenmiiş ona bakıyoruz. ab çok izlenmişliği göstermez sadece evinde 107 ekran tv olanlar ne izlemişi gösterir )))))))))))kreys' Alıntı:ab de vermeleri lazım bence
ab den bize ne yaw kreys ab reklamcıların baktıgı şey. biz en çok kim izlenmiiş ona bakıyoruz. ab çok izlenmişliği göstermez sadece evinde 107 ekran tv olanlar ne izlemişi gösterir )))))))))))
ab ye gerek yok önemli olan total zaten totalin içinde ab de var
ab den bize ne yaw kreys ab reklamcıların baktıgı şey. biz en çok kim izlenmiiş ona bakıyoruz. ab çok izlenmişliği göstermez sadece evinde 107 ekran tv olanlar ne izlemişi gösterir )))))))))))
tv yeni ya ondan size kutu vermemişler ))))) ab gurubunda evdeki tv sayısı bulaşık makinası gibi şeylere bakıyorlar . reklam veren diyor ki bu adam bulaşık makinası 107 ekran tv aldıgına göre ben buna bilgisayar cep telefonu gibi pahalı ürünlerde satarım )))))))))) diyor sizi hemen ab gurubuna alıyor..aa haci bizdede 107 ekran var daha yeni demekki denek olsa biz ab giriyor olcaz
show tv ab de reyting alabilmek için 20 defa t.u.i tekrarini verdi ab kanallar dikkate almak zorunda
mesela türkün macerasi ab de yok oldu simdi show iyi izle hergün tekraar basacak her gün
tv yeni ya ondan size kutu vermemişler ))))) ab gurubunda evdeki tv sayısı bulaşık makinası gibi şeylere bakıyorlar . reklam veren diyor ki bu adam bulaşık makinası 107 ekran tv aldıgına göre ben buna bilgisayar cep telefonu gibi pahalı ürünlerde satarım )))))))))) diyor sizi hemen ab gurubuna alıyor..
iyi iyi rapor varsa her türlü girersin zatenArkadaşlar sinava girdim
hadi ben kahvaltı yapıyorum günün ilk kahvaltısı herkese iyi günler yarım saat 1 saat sonra tekrar görüşmek dileğiyle[:'(]
daha yeni mi kahvaltı yapıyon