19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
saatler

belli

115:17 arasi foxun

17:18 arasi kanald 18:19 arasi kanald atv star 19:20 arasi star birinci 20:23 arasi fatma gül kvp yarisi ve arada maçta var maç yari final kvp etkilicek bence

aga etkileneceğini hiç sanmıyorum maç en fazla 3 reyting alır

aga çok kötü bir haberim var valencia atletico maçi yari finalmis :D vadi izlicem ben ama kesin fatma gül birinci olacak gibi

aga biliyorum maç olduğunu da vadiyi etkilemez yarı final olsa nolur :D memati ölecek mi ölmeyecek mi herkes onu merak ediyo ne maçı :D

birde arda ile mehmet topal ilk onbirde başlarsa ben düşünemiyorum kurtlar vadisinin halini :))))))))))) yine sefilleri oynayacak gibi :)))))))))))))

reytingler düşmez imkansız memati nin durumu ortada düşerse yalan olduğu tescillenecek

takas' Alıntı:
reytingler düşmez imkansız memati nin durumu ortada düşerse yalan olduğu tescillenecek
nasıl düşmez. asıl düşmezse şike vardır. iki gurbetteki türk yarı finalde karşılaşacak ve türkler bunu izlemiyecek. kimsenin buna aklı yatıyorsa nasıl yatıgını yazsında bi okuyalım

nasıl düşmez. asıl düşmezse şike vardır. iki gurbetteki türk yarı finalde karşılaşacak ve türkler bunu izlemiyecek. kimsenin buna aklı yatıyorsa nasıl yatıgını yazsında bi okuyalım

dalga mı geçiyon reytinglerde 1.olamazsak gerçeğin yanından bile geçmediği anlaşılacak herkes mematiyi konuşuyo ne düşmesi 2 türk futbolcu karşılaşsa nolcak atletico nun avrupa maçlarının reytingleri ortada :D

dalga mı geçiyon reytinglerde 1.olamazsak gerçeğin yanından bile geçmediği anlaşılacak herkes mematiyi konuşuyo ne düşmesi 2 türk futbolcu karşılaşsa nolcak atletico nun avrupa maçlarının reytingleri ortada :D

bu yari final kanka eger gecen hafta maçsız düstüyse bu hafta maçlı düsebiir

maç 5 6 reyting alacagi kesin gibi ama suskunlara fark atacak maç bence vadidende küçük bir reyting çalar

bu yari final kanka eger gecen hafta maçsız düstüyse bu hafta maçlı düsebiir

maç 5 6 reyting alacagi kesin gibi ama suskunlara fark atacak maç bence vadidende küçük bir reyting çalar
aga normal bi bölüm değil memati ölüyo lan :D kesinlikle normal şartlarda 4-5 reyting artması lazım

taksacıgım mematin ölmeyeceğini herkes biliyor. kurtları izleyenler alışkın her sene bütün karakterleri öldürüp öldürüp diriltilmesine :)))))))))))). ben kurtlarda reyting artışı beklemiyorum hele ardayla mehmet topal karşılasırken.. ardanın 3 reytingi 1 reytingde mehmet topaldan bir iki puanda yarı final maçı. kurtlar nakavalt yani :))))))))))))))