18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
çocuklar duymasının düşmesi çok dogal iki hafta öncede yaqzdın birol güven çocuklar duymasını bıraktı sanırım senaryon bir haftası bir haftasını tutmuyor. geçen hafta havuç kız arkadaşıyla evlenmek istemezken bu hafta yüzük alıyor. eskiden orçun dizinin yıldızıydı son haftalarda orçunun esamesi okunmuyor..

çocuklar duymasının düşmesi çok dogal iki hafta öncede yaqzdın birol güven çocuklar duymasını bıraktı sanırım senaryon bir haftası bir haftasını tutmuyor. geçen hafta havuç kız arkadaşıyla evlenmek istemezken bu hafta yüzük alıyor. eskiden orçun dizinin yıldızıydı son haftalarda orçunun esamesi okunmuyor..

:D aga sen tüm dizileri izlionmu ya her dizinini açıgını buluon helal olsun :D

kreys' Alıntı:
aga sen tüm dizileri izlionmu ya her dizinini açıgını buluon helal olsun
benim iki tv kartım var bir diziyi kayderim diğer tv kartıyla zaping yaparım dogal olarak aynı aynda 3-4 dizi izleme şansım oluyor :)))) gerçi dün sadece iki diziye baktım daha çok haber kanalalrına zaping yaptım. dün muhteşimi izlemedim sanırım hala meral okayın yazdıkları çekiliyor. diğer senaristler görevi alınca muhteşemede bakarım

benim iki tv kartım var bir diziyi kayderim diğer tv kartıyla zaping yaparım dogal olarak aynı aynda 3-4 dizi izleme şansım oluyor :)))) gerçi dün sadece iki diziye baktım daha çok haber kanalalrına zaping yaptım. dün muhteşimi izlemedim sanırım hala meral okayın yazdıkları çekiliyor. diğer senaristler görevi alınca muhteşemede bakarım

:D helal sence tns sonuc değisirmi bence birinci degizmes :D

Yasin93' Alıntı:
Beyazsoy senden iyi tv elestirmeni olur
allah yazdıysa bozsun tv eleştirmenleri kendi kanallarını övmeden yazı yazamıyor ben kendi sevdiğim diziyi bile agır eleştiriyorum tv eleştirmeni olursan içim içimi yer kendi kanalımı eleştiremediğim içim :))))))))))))))))))))))))

kreys ' Alıntı:
helal sence tns sonuc değisirmi bence birinci degizmes
muhteşeme biişey olmaz ama totalde biraz düşecek gibi ab sine bişey olmaz yine kuzey güneyi ikiye katlar :)))))))))))

muhteşem düşmüş totalde sakarya fırat nerdeyse 2.olacakmış helal olsun kuzey güney iyi oranlar almış

muhteşem düşmüş totalde sakarya fırat nerdeyse 2.olacakmış helal olsun kuzey güney iyi oranlar almış
Takas Muhtesem Yuzyil dusmus diyosun , Kuzey Guney dusmus demiyosun nerdeyse ayni oranlar.Buna Ragmen Muhtesem Yuzyil a/b'de 1 reyting artmasina ragmen , Kuzey Guney ise nerdeyse yarim reyting dusmus.Ben Muhtesem Yuzyil izledim yine harikaydi Carsamba aksamlari birinci zaten Muhtesem Yuzyil bakalim bu aksam Fatmagul ve Vadi arasinda rekabet nasil olucak?

Takas Muhtesem Yuzyil dusmus diyosun , Kuzey Guney dusmus demiyosun nerdeyse ayni oranlar.Buna Ragmen Muhtesem Yuzyil a/b'de 1 reyting artmasina ragmen , Kuzey Guney ise nerdeyse yarim reyting dusmus.Ben Muhtesem Yuzyil izledim yine harikaydi Carsamba aksamlari birinci zaten Muhtesem Yuzyil bakalim bu aksam Fatmagul ve Vadi arasinda rekabet nasil olucak?

kuzey güney düşse nolur düşmese nolur aldığı reyting belli :D ben totale bakarım her zaman isterse ab de 80 reyting alsın istediğim yorumuda yaparım benim yorumuma karışma

Karismiyacagim ama hep izlemedigin dizilere dusmus diyosun izledigine ise iyi diyosun.

Evet ben zaten ne diyorum ki.Kuzey Guney'i Muhtesem Yuzyil her 2 gruptada 2'ye katlamis isterse desin Muhtesem Yuzyil'in , Kuzey Guney'e gecilecek hali yok'ya:F