18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
yapma ya inşallah devam eder başka dizim kalmadı ya

reytingleri düştü yoksa her türlü devam ederdi belli olmaz atv ye göre kötü değil reytingleri devamda edebilir eskiden çarşamba günleri çocuklar duymasını izlerdim ama artık pek bakmıyorum

bence de son bitince mesela iyi olur pazartesileri ama atv ye bağlı hadi ben gidiyorum sabah öğleden sonra 3 gibi açarım herkese iyi geceler dua edin inşallah sınava girebileyim

Evet Muhtesem Yuzyil 11 bucuk cuvaru almis.Sali gecesi OBGZK'de 13 almisti ama 15 cikmisti yani 2 reeyting fazla cikiyo bence Muhtesem'in 13-14 reyting arasi cikar.

Muhteşem totalde yarım reyting düşmüş.(totalde son yakın mı yoksa?:-/)
Kuzey Güney total ve a/b yarım reyting düşmüş.

"""Star Tv'nin 1 tane bile gündüz kuşağı programı listeye girememiş!"""

Muhtesem yuzyil totalde duşmüş abdə yükşelmiş bu artiş süresinin 2 saati aşmaşi neden olmuwdur kuzey guney totalde baya duwmuş abdə ayni kalmiş bunun sebebi reklamlarin cok olmasi surenin kisa olmasi.

Star'ın Beni Affet dışında gündüz kuşağından hiç bir program listeye girememiş, iddialı bir günde kötü durumda maalesef Star. :(

Beni Affet Total'de dikkat çekmiş, 6. sırada. :)

Çocuklar Duymasın ve Türk'ün Uzayla İmtihanı çarşambada varlık gösteremiyor.

Sakarya Fırat'ın Total'de Kuzey-Güney'e yetişmesi önemli, iki program arasında rekabet kızışıyor.

Muhtesem Yuzyil acik ara zirvede
Kuzey Guney iyi oranlarla takipte
Anlik reytingler bir sey gostermiyormus demekki. Anlik reytinglerde Arka Sokaklar tekrar Beni Affeti gecmisti ama Oran olarak Beni Affet onde. 5 reytinge dayanmis
Kanal d haber de Deniz Yildizini gecmis
TUİ dusmus. Ozet yeni bolumu gecmis
Cocuklar Duymasin rakiplerinin karsisinda zor durumda kaliyor
Fox..... Fox'ta carsamba ne vardi ya?

korku insana neler yaptırıyormuş gördük :))))))))) muhteşem geçen haftaki düşüşüş çok korkutmuş sanırım diziyi tam iki saat 2 dakika çeilerek herhalde en uzun dönem dizisi ünevanını elde etmiş gözüküyor :)))))))) korkunun ecele faydası yok maalesef buna ragmen muhteşem düşmüş gözüküyor. dizinin son 15 dakikası bütün diziler bittikten sonra yayınlanmasına ragmen bu düşüş anlamlı gözüküyor. dizi bu gibi reyting oyunlarla sene sonu getir ama seneye ne olur bilemeyiz..

sonuçlar anlık reytinglerle paralelik gösteriyor. saat 22 ve 23 deki star ortalaması muhteşemi veriyor.. bazı arkadaşlar anlık reytingler gerçekleri göstermiyor demiş ama dikat etmesi gereken o anlık reytinte kanal reklamda yada reklamdan yeni mi dönmüş önemli

Son düzenleme:
Anlık reytingler sadece saat başını ölçüyor, o anda dizi reklamda da olabilir, en heyecanlı yerinde de olabilir. Bu nedenle bir belirleyiciliği yok . :)

endgame ilk 10 da star fark atmis eywah dusuyorum 22 share atv show bugun yerlerde turk macerasi 22. Olmus

sabah tkr

BENİ AFFET (TKR) STAR TV 08:46:19 09:52:47 00:58:41 1,34 8,94

endgame ilk 10 da star fark atmis eywah dusuyorum 22 share atv show bugun yerlerde turk macerasi 22. Olmus

sabah tkr

BENİ AFFET (TKR) STAR TV 08:46:19 09:52:47 00:58:41 1,34 8,94

Kreys Beni Affet dışında Star'ın gündüz kuşağında hiç bir varlığı yok. :)

Beni Affet dışında diye özellikle belirtmiştim mesajımda. :)