18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
fark etmez iki aile dokmen bitecekmis ikh aile son 5 bolum

Tekrar söylüyorum Star gündüz kuşağında belgesel yayınlasın.:D Hiç değilse ilk 100'e girer.:D

kesin girer stv bakin ama gece kusaginda star lider beni affet 1 ci arka sokaklar 2.ci

Gece kuşağı Muhteşem Yüzyıl sayesinde iyi, o olmasaydı Eyvah Düşüyorum'un pek bir varlığı olmazdı büyük olasılıkla. Bu dediğim tüm gece programları için geçerli. :)

Beni Affet'in Arka Sokaklar'dan iyi olması övülecek bir durum gibi ama şunu da göz önünde tutmalıyız: Arka Sokaklar tekrar, Beni Affet ise yeni bölüm, biri sıfır maliyet, diğeri kim bilir kaç bin lira. :)

biri dün star ana haber ne oldugunu söylesin ben normalde 5 dk arayla hepsini izlerim 6 reyting almis ikisi 20 Share

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]19[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:07:22[/TD]
[TD]19:26:04[/TD]
[TD]00:13:54[/TD]
[TD]3,46[/TD]
[TD]11,03[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]GÜNÜN OLAYI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]18:44:54[/TD]
[TD]00:22:28[/TD]
[TD]3,24[/TD]
[TD]11,46[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

biri dün star ana haber ne oldugunu söylesin ben normalde 5 dk arayla hepsini izlerim 6 reyting almis ikisi 20 Share

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]19[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:26:04[/TD]
[TD]00:13:54[/TD]
[TD]3,46[/TD]
[TD]11,03[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]GÜNÜN OLAYI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]18:44:54[/TD]
[TD]00:22:28[/TD]
[TD]3,24[/TD]
[TD]11,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ne 6'sı kreys ? 3,33 reyting almışlar yaklaşık olarak toplamda. :) Share'ı da toplamda 11,30. :)

Totalde 5.06 Reyting Fark

A/B İse 7.81 Reyting Fark Var M.Yüzyıl La Kuzey Arasında Türkün Uzay Macarasiyla İle İse

totalde 7.15 12.08 Reyting Fark Var :)

Muhteşem Yüzyıl son 4 haftadır Total'de düşüyor, durum kötüye gidiyor.

Muhteşem Yüzyıl son 4 haftadır Total'de düşüyor, durum kötüye gidiyor.

nei düsüo endgame 2 saat 2 dakka çıkmıs yeni bölüm uzatırsan totalde düser tabi iki saat dizimi olur :D

ama ab 1 Reyting artmıs Dizifilm reytinglerinde 15:14 15:45 11:42 12:15 Yapmıslar kırsal kesimleri çıkan reytingleri monte etmisler :D kötü falan deil

resmen daglar kadar fark var kuzey 6 reytinge düsmüs görmüyosun heralde :D aralarindaki fark daglar kadar hayatta kapanmaz

Muhtesem Yüzyil yine acik ara zirvede ama total de yine yükselememis.

Kuzey Güney e ara yaramamis AB de 7 Reytingi görmüs olsada total de 6 reytingde kalmis.

Sakarya Firat dün aksam yayinlanan müthis bölümüyle 6 reytinge cikmis ve kil payi 2. Sirayi kacirarak ücüncü olmus, AB de de yaklasik 5 Reyting le 7. Olmus.

TUI deki düsüs bu haftada devam etmis, bence kanallar komedi dizilerini özetli yayinlamaktan vazgecmeli diger diziler özetteyken reytingleri kapmali.

Cocuklar Duymasin bu Kadar güclü yapim arasinda maalesef cok gerilerde kaliyor mesela bende Tv den sakarya firati izliyorum cocuklar duymasin i netten izliyorum. Ya gününü degistirmeliler yada özetsiz yayinlamalilar.

Kurt Kanunu Total de 67. Olsada AB de ilk 100 e girememis.

nei düsüo endgame 2 saat 2 dakka çıkmıs yeni bölüm uzatırsan totalde düser tabi iki saat dizimi olur :D

ama ab 1 Reyting artmıs Dizifilm reytinglerinde 15:14 15:45 11:42 12:15 Yapmıslar kırsal kesimleri çıkan reytingleri monte etmisler :D kötü falan deil

resmen daglar kadar fark var kuzey 6 reytinge düsmüs görmüyosun heralde :D aralarindaki fark daglar kadar hayatta kapanmaz

Kreys Kuzey-Güney'den bahseden kim ? Ben Muhteşem Yüzyıl hakkında konuşuyorum ve 4 haftadır düştüğünü görüyorum, 13'lerden 11'lere düşmüş.

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]6[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:33:19[/TD]
[TD]25:00:08[/TD]
[TD]01:08:46[/TD]
[TD]4,96[/TD]
[TD]22,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eyvah düşüyorum çok iyi gidiyor :) Türkün uzayla imtihanı düşmüş ama biraz :)